Go to Top

Fényzáró roló

VELUX fényzáró roló

Ideális hálószobában és gyerekszobában, mivel a fényzáró roló segítségével bármilyen napszakban teljes sötétséget tud teremteni. A roló anyaga színétől függetlenül fényzáró és maximálisan védett a fakulás ellen. Mivel 48 különböző színben és mintával kapható, remekül illeszkedik a belső tér többi eleméhez.

  • A legjobb fényzáró képességű roló a piacon
  • A roló anyagának a külső felületén fényvisszaverő alumínium réteg található
  • Egyszerűen felszerelhető
  • Fokozatmentesen fel-le húzható és bármely pozícióban megállítható
  • Javítja a szoba hőszigetelés ét a kényelem és a hőmérséklet-szabályozás érdekében

„Mivel új házba költöztünk, és a tetőtéri ablakaink a szabvány Velux ablakok, nem szerettük volna fúrni, faragni őket. így csak az a megoldás maradt, hogy a Velux által kínált kollekcióból válasszunk. Így találtuk meg a Vesta Home-ot akik nagyon készségesek voltak. Mivel ebben nincs nagy trükk bemondtuk az ablakok típusát,ők pár órán belül küldték a lehetőségeket árakkal, képekkel. Aztán kiválasztottuk amik nagyjából tetszettek, majd a bemutatóteremben pontosítottuk a színt is. Köszönjük a sok segítséget! Elégedettek vagyunk!”

Lukács Attiláné, Érd

 
VELUX fényzáró roló minták

A fényzáró roló teljes felhúzása esetén, a vékony kezelősínnek köszönhetően több fény áramlik be a szobába. Az rolót vezető oldalsó sínek belseje a visszatükröződések elkerülésének érdekében fekete színűek.

Kérjen árajánlatot!


Kérjen ajánlatot még ma, vagy kérje díjmentes felmérésünket!

A VELUX termékek működését és választékát árnyékolástechnikai bemutatótermünkben személyesen is megtekintheti.