Go to Top

Velux

Megbízható csúcsminőség: VELUX

velux-logo-nagy

A Velux név az egyik legismertebb brand az építőiparban. A VELUX 70 éve a legelterjedtebb tetőtéri ablak márka Európa-szerte, mert a termékválaszték folyamatosan idomul az építkezők változó igényeihez. Mind újépítésű ház, mind felújítás vagy tetőablakcsere esetén Ön biztos lehet abban, hogy korszerű műszaki színvonalú VELUX tetőtéri ablakokat és kiegészítőket kap.

Válasszon a kiváló minőségű VELUX árnyékolók, redőnyök és szúnyoghálók közül!

VELUX fényzáró roló
VELUX duó fényzáró roló
VELUX külső hővédő roló
VELUX kampós és sínes roletta
VELUX reluxa
VELUX harmonikaroló
VELUX energiaroló
VELUX szúnyogháló
VELUX vezérlések
VELUX redőny

Mi alapján válasszunk árnyékolót?

Hővédelem

A sugárzó napsugarakat az előtt kell megfékeznünk, mielőtt elérnék az ablak üvegfelületét. A hő elleni hatékony védekezésnek ez az alapja. Ezért a VELUX hővédelemre kifejlesztett árnyékolói az ablaküvegen kívül helyezkednek el.
Mivel a tetőn lévő árnyékolók ki vannak téve az időjárás káros hatásainak, ezért különösen fontosak a precíz tervezés és gyártás, valamint a magas minőségű alapanyagok. A VELUX rolók és redőnyök hosszú időn át ellenállnak a nyári kánikulának, a viharos szélnek, a nagy hőingadozásnak. A tetőtéri ablakok ideális kiegészítője azokban a helyiségekben, ahol a legtöbb direkt fény éri a helyiséget (déli, nyugati tájolású szobák), illetve ahol a legtöbb időt töltjük.

Árnyékolás és dekorálás

Bármilyen mértékben is szeretné a belső tér árnyékolását a VELUX árnyékolók kínálatában biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. Lágyíthatja a napsugarakat, szűrheti természetes napfény mennyiségét és irányát, de teljes sötétséget is elérhet.
A VELUX roletták praktikus, esztétikus és költségkímélő megoldást nyújtanak a lakásba bejutó fény lágyítására és a belátás megakadályozására.
A harmónikarolók különleges technikai megoldásukkal és sínrendszerükkel éppen a szükséges helyen lágyítják a fényt, és egyedi anyagukkal, színeikkel dekorálják, különlegessé teszik a belső tér hangulatát.
A reluxák a lamellák állításának és felhúzásának lehetőségeivel kitűnően szabályozzák a beeső fény mennyiségét és irányát.
Mindegyik árnyékoló széles színválasztékban kapható és az egyedülálló Pick&Click! rendszerrel percek alatt könnyen felszerelhető.

Energiaszabályozás

A VELUX energiaroló hatékonyságát a speciális kialakításának köszönheti. Az anyag belső felére felvitt alumínium filmréteg nagyon hatékony hőszigetelést biztosít, ugyanakkor a roló megjelenését nem rontja.
Ez a speciális bevonat télen bent tartja a meleget, növeli a szoba hőmérsékletét és ez által a komfortérzetet is. Természetesen az egyik legfontosabb előnye, hogy használatával hatékonyan növelhetjük az épület energia hatékonyságát is.

Szúnyogok elleni védelem

Nélkülözhetetlen kiegészítője a VELUX tetőtéri ablakoknak a szúnyogháló, mivel a rovarok távol tartása a nyugodt éjszakai pihenés alapja. Fontos, hogy a szúnyogháló a feladatának ellátása mellett dekoratív és könnyen kezelhető legyen. A VELUX szúnyoghálók alkalmazkodnak igényeihez és az ablakához. Kialakításánál fogva tökéletes zárást biztosít és a sűrű szövésű, ezüstszínű hálón nem jutnak át a rovarok, ugyanakkor az ablakszárny nyitható marad, a fény és a levegő szabadon áramolhat a tetőtérbe.

A szúnyoghálóval bármelyik VELUX árnyékoló kombinálható.

Kérjen árajánlatot!

Kérjen ajánlatot még ma, vagy kérje díjmentes felmérésünket!

A VELUX termékek működését és választékát árnyékolástechnikai bemutatótermünkben személyesen is megtekintheti.