Go to Top

Rolós vagy mobil szúnyoghálók

Rolós vagy mobil szúnyoghálók

A kellemes idő beköszöntével szeretnénk azt nyitott ablakok, ajtók mellett élvezni, legyen szó az otthonunkról, nyaralónkról, de akár a munkahelyünkről. A friss levegő mellett nem látjuk szívesen a mászó és repülő rovarokat, port, a levegőben szálló pihéket, esetleg állatszőrt. Ezek távoltartásában nyújtanak segítséget az általunk forgalmazott szúnyogháló rendszerek. A szúnyogháló megfelelő árnyékolással kombinálva az elektronikus klíma rendszerek kiváló és környezetkímélő alternatívája lehet.

Kérjen árajánlatot!

Kérjen ajánlatot még ma, vagy kérje díjmentes felmérésünket!

Hívjon minket: +36-1-781-1880

szúnyogháló 18

Hogyan rendeljek szúnyoghálót?

Az Árajánlat kérése gombra kattintva írja meg a hozzávetőleges méreteket és elképzelést. Ezután kollégánk felkeresi önt a megadott elérhetőségeken és a díjmentes felmérés során amíg mi mérünk, addig ön kiválasztja a megfelelő háló típust mintáinkból és közösen megtaláljuk a legjobb önnek megfelelő megoldást.

„Mivel egy új részre költöztünk, szemben mező van! Csodaszép, de a gyerekek egész nap féltek a rengeteg bogártól ami bejött a lakásba! Egy ismerősöm ajánlotta a Katáékat, hogy nagyon megbízhatóak és gyorsak, nem mellesleg árban is kedvezőek. Felhívtam és azóta minden ablakomon van szúnyogháló!Köszönjük!”

Aradiné Inez, Budapest

 
Hogyan működik a rolós szúnyogháló?

Ahogy a nevében is benne van, a rolós szúnyogháló egy rugós roló elvén működik. A szúnyogháló ablakra és ajtóra egyaránt felszerelhető. Ablakra történő szerelésekor függőleges irányban, míg ajtóra történő szerelésekor vízszintes irányban mozgatjuk.

Rolós szúnyogháló ablakra

A rolós szúnyogháló ablakra ideális esetben függőleges mozgatású. A tokszerkezet az ablaktok tetejére kerül felszerelésre, a háló a két oldalon lefutó, kefézett vezetősínben mozog. A rovarhálót az ablakpárkánynál lévő akasztóprofilba akasztjuk ki.

Rolós szúnyogháló ajtóra

A szúnyogháló ajtóra történő szerelésekor vízszintesen, oldalirányban mozgatjuk a szúnyoghálót, amit egy mágnes rögzít behúzáskor. 120 cm szélességig tudjuk egy irányban mozgatni, 120 cm fölötti szélességnél úgynevezett duplatokos kivitelben készül, ami azt jelenti, hogy középről 2 irányban történik a nyitása. Felszerelése az ajtókeretre történik. Ha külső tokos redőny van, akkor közvetlen alá történik a beszerelése.

Anyaga

A tok, valamint a keret alumíniumból készül, fehér vagy barna színben, de felár ellenében a RAL színskála bármilyen színére színtereztethető, illetve már többféle színű fa mintázatban is elérhető. A rovarháló UV stabil, alap esetben szürke színű, de rendelhető fekete és fehér hálóval is.

  • önálló alumínium tokszerkezet és lefutó
  • kiváló minőség, hosszú élettartam
  • exkluzív megjelenés
  • szúnyogháló ablakra, ajtóra egyaránt szerelhető 
  • függőleges vagy vízszintes mozgatás
  • bármely nyílászáró típusra felszerelhető (fa, műanyag, alumínium)
  • színminta alapján a szín választható
  • háló: szürke, UV álló, üvegszálas

Kérjen árajánlatot, vagy vegye igénybe díjmentes helyszíni felmérésünket.