Go to Top

Vakolható tokos redőny

Vakolható tokos redőny – esztétikus külső árnyékolás.redőny 32

A vakolható tokos redőnyöket olyan nyílászáróknál javasoljuk, ahol már az építkezés során kialakításra került a redőnytok helye. A szerelésre a nyílászárók beépítése után, de még a külső vakolat elkészítése előtt van lehetőség. Esztétikus megoldás, mivel a tok teljes egészében rejtve marad.

A tokszerkezet úgy van kialakítva, hogy meghibásodás esetén az alsó felén található szerviz fedélen keresztül hozzáférhető és javítható. Akár szúnyoghálóval kombinált változatban is felszerelhető.

Kérjen árajánlatot!

Kérjen ajánlatot még ma, vagy kérje díjmentes felmérésünket!

Hívjon minket: +36-1-781-1880

Hogyan tudok rendelni?

Ha ön szereti kipróbálni, vagy a működését megnézni a redőnynek akkor látogasson el bemutatótermünkbe. Ha szereti inkább otthonában megnézni a mintáinkat akkor a díjmentes felmérés a megoldás. Kollégánk visz magával mintákat és segít a legjobb megoldás kiválasztásában. Nincs más teendője mint a Kérjen ajánlatot, írjon nekünk! gombra kattintani és pár szóban leírni az elképzelését. Majd kollégánk felkeresi önt.

„Az építkezés kezdete óta együtt dolgozunk velük. Lassan baráti a viszony és félszavakból is megértik mit akarunk. Ha egy igazi profi csapatot keres érdemes velük dolgozni!”

Szépvölgyi Mária, Pomáz

 
Típusai

Két típusa létezik, a műanyag, valamint az alumínium lamella, melyek széles színválasztékban állnak rendelkezésre.

Mozgatása

A műanyag redőnyök mozgatása kézzel, gurtnival történik, míg az alumínium redőny mozgatása történhet gurtnival, vagy motorral is.

Kérjen ajánlatot, vagy vegye igénybe díjmentes helyszíni felmérésünket.

Tisztítás, ápolás:

  • Ápolás előtt a termék felületéről a rárakódott port nedves, puha ruhával távolítsa el.
  • Amennyiben a termék nem csak porszennyezéssel rendelkezik, úgy azt enyhén lúgos, mosószeres oldattal és nedves, puha ruhával távolítsa el
  • Kefe, drótkefe és egyéb eszköz használata tilos, mert a termék felületének sérülését okozhatja
  • Gumikéderrel ellátott lefutó esetén szilikonspray alkalmazásával (Kb.: negyedévente) megnövelheti a gumikéder élettartamát és elősegítheti a redőnypalást lefutóban történő könnyedebb működtetését.
  • Az alkatrészek és késztermékek színe adott, vagy a gyártás során kerül egyedileg kialakításra. A termék színét utólagosan megváltoztatni csak az alumínium felületek esetében lehet, műanyag felületek esetén nem lehetséges.
  • A redőnyrendszerek gondozásmentesek, egyéb karbantartást nem igényelnek.