Go to Top

Ráépíthető tokos redőny

Mit válasszunk, ha régi típusú redőnyünket akarjuk lecserélni? A ráépíthető tokos redőny a megfelelő megoldás!

A külső tokos redőnnyel ellentétben ebben az esetben a redőnytok az épület belső felén helyezkedik el és nem a külső felén. A régi, rossz hang- és hőszigeteléssel rendelkező faredőnyök utódjának tekinthető ez a redőnytípus, amely elődjével ellentétben már kiváló hang és hőszigetelő tulajdonságokkal bír.

Hogyan tudok rendelni?

Ha ön szereti kipróbálni, vagy a működését megnézni a redőnynek akkor látogasson el bemutatótermünkbe. Ha szereti inkább otthonában megnézni a mintáinkat akkor a díjmentes felmérés a megoldás. Kollégánk visz magával mintákat és segít a legjobb megoldás kiválasztásában. Nincs más teendője mint a Kérjen ajánlatot, írjon nekünk! gombra kattintani és pár szóban leírni az elképzelését. Majd kollégánk felkeresi önt.

Kérjen árajánlatot!

Kérjen ajánlatot még ma, vagy kérje díjmentes felmérésünket!

Hívjon minket: +36-1-781-1880

„A fa régi fa redőnyöket cserélték le nekünk! Minden úgy volt ahogy ígérték! Talán ez volt a felújításunk egyik legnyugodtabb része hála a Vesta csapatának! Bár mindenki így dolgozna!”

Suba Zoltán, Budapest

 
Mikor érdemes ezt a típust választani?

A réépíthető tokos redőnyöket alkalmazhatjuk régi típusú lakásoknál és házaknál a nyílászárók és régi faredőnyök cseréje alkalmával is, ebben az esetben a régi faredőnyök tokját használjuk az új redőnytoknak. Így nem szükséges eltüntetni a régi redőnytok helyét. De új házak építésénél is választhatjuk ezt a megoldást.

A szerviznyílás a nyílászáró fölött helyezkedik el, javítás alkalmával könnyen hozzáférhető és javítható. A dobozban a belső oldalon hungarocell segíti a jobb hőszigetelést. A tokszerkezet kamrás szerkezetű műanyag.

A ráépíthető tokos redőnyök típusai

A többi redőnytípushoz hasonlóan ennek is két típusa létezik, a műanyag, valamint az alumínium lamella, melyek széles színválasztékban állnak rendelkezésre.

Tisztítás, ápolás:

  • Ápolás előtt a termék felületéről a rárakódott port nedves, puha ruhával távolítsa el.
  • Amennyiben a termék nem csak porszennyezéssel rendelkezik, úgy azt enyhén lúgos, mosószeres oldattal és nedves, puha ruhával távolítsa el
  • Kefe, drótkefe és egyéb eszköz használata tilos, mert a termék felületének sérülését okozhatja
  • Gumikéderrel ellátott lefutó esetén szilikonspray alkalmazásával (kb. negyedévente) megnövelheti a gumikéder élettartamát és elősegítheti a redőnypalást lefutóban történő könnyedebb működtetését.
  • Az alkatrészek és késztermékek színe adott, vagy a gyártás során kerül egyedileg kialakításra. A termék színét utólagosan megváltoztatni csak az alumínium felületek esetében lehet, műanyag felületek esetén nem lehetséges.
  • A redőnyrendszerek gondozás mentesek, egyéb karbantartást nem igényelnek.