Go to Top

Külső tokos redőny

redőny 16Külső tokos redőny? Mikor válasszuk ezt a redőnytípust?

A külső tokos redőny pénztárca kímélő megoldása a kültéri árnyékolásnak. A legkeresettebb és legnépszerűbb redőnytípus, mivel könnyen felszerelhető és könnyen működtethető. Tisztítása is egyszerűen megoldható, élettartama hosszú. A belső terek teljes sötétítése megoldható segítségével.

Két típusa létezik, a műanyag és az alumínium redőny.

Kérjen árajánlatot!

Kérjen ajánlatot még ma, vagy kérje díjmentes felmérésünket!

Hívjon minket: +36-1-781-1880

Hogyan tudok rendelni?

Ha ön szereti kipróbálni, vagy a működését megnézni a redőnynek akkor látogasson el bemutatótermünkbe. Ha szereti inkább otthonában megnézni a mintáinkat akkor a díjmentes felmérés a megoldás. Kollégánk visz magával mintákat és segít a legjobb megoldás kiválasztásában. Nincs más teendője mint a Kérjen ajánlatot, írjon nekünk! gombra kattintani és pár szóban leírni az elképzelését. Majd kollégánk felkeresi önt.

„Nekünk az építkezés végére teljesen elfogyott a pénz és mivel egy kétszintes házról van szó jó sok ablakkal, áz ár volt a döntő! A Vestát az interneten találtuk. Bementünk hozzájuk, elmondtuk mit szeretnénk és ezt a megoldást javasolták! Tetszett, hogy azt éreztük tényleg segíteni akarnak nem arra mentek, hogy a drágábbat ránk sózzák! Csak ajánlani tudom őket!”

Haraszty Zsuzsanna, Leányfalu

 
Utólag felszerelhető szinte bármilyen nyílászáróra még abban az esetben is, ha nem alakítottak ki az építés során külön helyet a redőnynek. Szereléskor nem szükséges a nyílászáró megbontása és esetleges meghibásodása esetén a tok könnyen leszerelhető, a javításokat gyorsan el lehet végezni. A tokszerkezet anyaga acélból vagy alumíniumból készül, a redőny maga pedig műanyag vagy alumínium lehet.

Mozgatása

A műanyag redőnyök mozgatása kézzel, gurtnival történik, míg az alumínium redőny mozgatása történhet gurtnival, vagy motorral is.

Választható színek

A műanyag és alumínium redőnyök színválasztéka is igen széles, az alap fehér színen felül rengeteg színből tud választani. A színmintát megtekintheti bemutatótermünkben, valamint a helyszíni felmérés alkalmával is.

Tisztítás, ápolás:

  • Ápolás előtt a termék felületéről a rárakódott port nedves, puha ruhával távolítsa el.
  • Amennyiben a termék nem csak porszennyezéssel rendelkezik, úgy azt enyhén lúgos, mosószeres oldattal és nedves, puha ruhával távolítsa el
  • Kefe, drótkefe és egyéb eszköz használata tilos, mert a termék felületének sérülését okozhatja
  • Gumikéderrel ellátott lefutó esetén szilikonspray alkalmazásával (Kb.: negyedévente) megnövelheti a gumikéder élettartamát és elősegítheti a redőnypalást lefutóban történő könnyedebb működtetését.
  • Az alkatrészek és késztermékek színe adott, vagy a gyártás során kerül egyedileg kialakításra. A termék színét utólagosan megváltoztatni csak az alumínium felületek esetében lehet, műanyag felületek esetén nem lehetséges.
  • A redőnyrendszerek gondozásmentesek, egyéb karbantartást nem igényelnek.