Go to Top

Ollókaros napellenző

Mikor érdemes az ollókaros napellenzőt használni?

 

Az ollókaros napellenző elsősorban nagyobb méretű teraszok, kirakatok, szállodák, éttermek, vendéglők, kávézók kerthelyiségeinek esetében alkalmazott kültéri árnyékolástechnika. Homlokzatra szerelve egyoldalas, míg acéloszlopokra szerelve kétoldalas kivitelben készül. Ha homlokzatra kerül felszerelésre a kültéri napellenző, akkor védőtető is kérhető hozzá, amely megvédi a ponyvát. Klasszikus formai kialakításának köszönhetően olyan környezetben is megállja a helyét, ahol az építési stílus megkívánja a klasszikus formát. Ennek megfelelően műemlék épületek esetében is alkalmazhatjuk. Az ollókaroknak köszönhetően a teherbírása jóval nagyobb, mint a hagyományos kültéri napellenzőnek, így nagyobb területek lefedésére is kiválóan alkalmazható. Tekintse meg napellenző ponyva mintáinkat!

Kérjen árajánlatot!

Kérjen ajánlatot még ma, vagy kérje díjmentes felmérésünket!

Hívjon minket: +36-1-781-1880

Hogy tudok kültéri napellenzőt rendelni?

A legegyszerűbb módja a kültéri árnyékolástechnika megrendelésének a díjmentes helyszíni felmérés. Ha megvan az elképzelés akkor az Árajánlat kérése ikonra kattintva röviden írja le, a hozzávetőleges méreteket és elképzelést (szín, minta, kézi, vagy motoros vezérlésű, stb.) így kollégánk küld önnek egy előzetes kalkulációt. Ha megfelelő az ár önnek, akkor egyeztetünk egy időpontot díjmentes helyszíni felmérésre, ahova magunkkal visszük a szín és anyagmintákat. De ha ön szívesebben jönne be bemutatótermünkbe kiválasztani a megfelelő napellenzőt akkor szeretettel várjuk.

Ollókaros napellenző

Szélesség: 300-1000 cm Kinyúlás: 300-500 cm

A kültéri napellenző ponyva jellemzői

  • vízlepergető
  • szennytaszító tulajdonsággal bír
  • ellenáll az UV sugárzásnak
  • számos színben és mintában elérhető
  • digitálisan nyomtatható napellenző ponyva is rendelhető

„Már sok rossz minőségű napernyőt elfogyasztottunk mire rátaláltunk a Vesta által kínált napellenzőre! Mivel a kert végében van a szabadidő rész , csakis álló napernyő jöhetett szóba. Felmérték és egy teljesen egyedi, nagyon masszív napernyőt kaptunk. Minden viharnak eddig ellenállt! Ami nálunk nagy szó! :)”

Márkus Attila, Szentendre

 
Az ollókaros napellenző működtetése

A többi kültéri napellenzővel ellentétben nem csuklókarokkal, hanem nagyobb teherbírású ollós karokkal történik a mozgatás. Maximális szélessége és kinyúlása attól függően változik, hogy egy vagy kétoldalas kivitelben készül. A szerkezet az Ön által kiválasztott RAL színben rendelhető.

A kültéri napellenző működtethető kézzel, hajtókarral, vagy pedig motoros mozgatással. Motoros kivitel esetén kapcsolóval, vagy távirányítóval működtethetjük és akár időjárásfüggő vezérléssel is kérhető, amely még kényelmesebbé teszi a használatot.

Galéria


Hívjon minket és mi segítünk a megfelelő árnyékolási megoldás kivitelezésében.