Go to Top

Spagetti függöny

Spagetti szalagfüggöny

Tegye egyedivé otthonát, üzletét, irodáját spagetti szalagfüggönnyel!

A spagetti szalagfüggöny egy divatos lakástextil típus, amely egyaránt remekül szolgálhat térelválasztóként és a nyílászárók előtt árnyékolóként is. Változatos színeivel remekül alkalmazható modern és minimál stílusú otthonok belső tereihez. A spagetti szalagfüggöny kávézók, szórakozóhelyek térelválasztójaként is remekül funkcionál. Nem szűkíti a térérzetet és úgy választja el egymástól a különböző egységeket, hogy közben nem zárja el őket egymástól. Tekintse meg spagetti szalagfüggöny mintáinkat!

Rögzítése, szerelése

A hagyományos szalagfüggönyhöz hasonlóan ez a típus is lamellákból áll és szalagfüggöny sínre kerül, de azzal ellentétben itt a lamellák alján nincs súly és nincsenek gyöngylánccal összekötve.  A sín a többi karnishoz hasonlóan felszerelhető oldalfalra és mennyezetre egyaránt. A lamellák magassága a felszerelést követően egyszerűen a kívánt méretre vághatók.

Szálai kicsit vastagabbak, mint a normál zsinórfüggönyé. Ennek a megoldásnak köszönhetően a spagetti függöny, mint az árnyékolás és design új megoldása remekül ötvözhető a szalagfüggöny praktikusságával.

Mozgatása

Zsinórszerkezet segítségével lehetőség van a lamellák forgatására, valamint oldalirányban az elhúzásukra. Elhúzhatjuk jobbra, balra, vagy akár két irányba is.

Tipp:

  • A karnisok, tépőzár sínek hajlításaival érdekes és izgalmas formákat tudunk létrehozni.
  • Akár több színt is variálhatunk egy karnison belül, így még egyedibb és izgalmasabb végeredményt kapunk!

 

Bemutatótermünkben a teljes szín és anyagválasztékot megtekintheti.