Go to Top

Alumínium karnisok

Alumínium karnisok – a sokrétűen felhasználható tartószerkezetek.

Ezek a karnistípusok ma már ugyanolyan népszerűek, mint a rúdkarnisok. Ez nem véletlen, hiszen az alumínium karnisoknak nagyon sok előnye van. Ezek a karnisok egyaránt alkalmazhatók a klasszikus és modern anyagokhoz. Egysínes és kétsínes, valamint ezek drapériatartóval szerelt változatában készülhetnek. Nézze meg karnis mintáinkat!

Kérjen árajánlatot!

Kérjen ajánlatot még ma, vagy kérje díjmentes felmérésünket!

Hívjon minket: +36-1-781-1880

Hogyan tudok rendelni?

Bemutatótermünkben minden általunk forgalmazott karnis ki van állítva, így ki lehet próbálni a működését és élőben megnézegetni őket. Látogasson el bemutatótermünkbe!

„Nekem kifejezett elképzelésem volt, milyen karnist szeretnék! Elmentem a Vesta home bemutató termébe és meglepődtem , mert tényleg rengeteg forma, minta, szín közül tudtam választani! Mindenkit megnyugtatok nem drágábban mintha egy nagy áruházba mentem volna be!”

Varga H.Kristóf, Budaörs

 
Az alumínium karnisok talán legnagyobb előnye, hogy elhúzó szerkezettel is szerelhetők, így az anyag mozgatása könnyen és egyszerűen történhet, balra, jobbra, vagy két irányba. A húzózsinór jobb és bal oldalon is elhelyezhető, illetve a lelógása is egyedileg meghatározható. Az alumínium karnisok kialakításának köszönhetően a konzolok nem akadályozzák a függönyök mozgatását.

Ezek a karnisok az oldalfalra és mennyezetre egyaránt rögzíthetők. Amennyiben radiátor elé kell a függönyöket helyezni, úgy hosszabb konzolokkal tudjuk az oldalfalra szerelni. Ebben az esetben a külső sín behajlítható a falhoz. Az alumínium karnis majdnem minden típusa hajlítható boltívben, vagy bástyaívben is.

Az alumínium karnisok típusai remekül kombinálhatók. A külső és belső síneket a rájuk kerülő függönyanyagok súlyához tudjuk igazítani. Ennek függvényében az egészen vékony sínektől, a görgős csúszkával szerelt, nagyon erős sínekig válogathatunk. Ezek elé tépőzár sín kerülhet, ha drapériát is szeretnénk, akkor azt erre tudjuk felerősíteni.

Az alumínium sínek általában fehér színűek, de igény esetén bármilyen RAL színre festhetők.