Go to Top

Karnis

Karnis, szerkezet

Napjainkban a karnis is a lakberendezés fontos eleme, hagyományos funkciója mellett az otthon hangulatának, szépségének is részét képezi és csakúgy, mint a függönynek, illeszkednie kell lakásunk stílusához. Nézze meg karnis mintáinkat!

Hogyan tudok rendelni?

Bemutatótermünkben minden általunk forgalmazott karnis ki van állítva, így ki lehet próbálni a működését és élőben megnézegetni őket. Látogasson el bemutatótermünkbe!

Kérjen árajánlatot!

Kérjen ajánlatot még ma, vagy kérje díjmentes felmérésünket!

Hívjon minket: +36-1-781-1880

Milyen karnist válasszak?

A karnis kiválasztásánál több szempontot is figyelembe kell venni. Ha van rá lehetőség, akkor már az otthona  tervezésnél vagy átalakításánál gondoljon arra, hogy milyen típusú tartószerkezetet szeretne és azt hová kívánja felszerelni (oldalfalra vagy mennyezetre, esetleg magára az ablakra). Számtalan típusú, színű, anyagú, formájú karnisból válogathat, így lehetősége van a textilekhez és a berendezés többi tárgyához legjobban illő tartószerkezet kiválasztására. Ha tanácstalan azzal kapcsolatban, hogy milyen karnist válasszon, vagy milyen megoldás lehetséges az ablakok adottságainak ismeretében, akkor kérje segítségünket, díjmentes helyszíni felméréssel és tanácsadással állunk rendelkezésére!

Karnisfajták

Különböző függönyfazonokhoz más és más karnis alkalmazható. Egy lapfüggöny, vagy egy római roló esetében nincs túl nagy variációs lehetőség, mivel ezek a függönyfajták speciális szerkezetekre kerülnek. Ráncolt függöny esetében viszont számtalan karnisfajta szóba jöhet, választhatunk többek között rúdkarnist, alumínium karnist, profilkarnist, műanyag sínt is.

Rúdkarnis

A rúdkarnisokról itt olvashat.

Alumínium karnis

Az alumínium karnisokról itt olvashat.

Panelkarnis, vagy lapfüggöny sín

A lapfüggöny sínről itt tájékozódhat.

Roló szerkezetek

A roló szerkezetekről információt itt talál.

Profilkarnisok

A profilkarnisokról itt olvashat.