Go to Top

Lapfüggöny

Modern lapfüggöny – a letisztult megoldás

A napjainkban népszerű modern függönye, illetve minimál stílus egyik kedvelt függöny trendje a lapfüggöny. Akár fényáteresztő függönyre, akár sötétítőre van szükségünk, mindkettőből elkészíthető, de akár a bambusz, vagy a rolettavászon is alkalmas modern lapfüggönynek. A panelek kifeszítve helyezkednek el a nyílászáró előtt és annak méreteihez igazodva határozhatjuk meg azok szélességét. A  paneleket tépőzárral rögzítjük a speciális lapfüggöny sínre, így a le- és felhelyezése nagyon egyszerű. Akár térelválasztó lapfüggönyként is alkalmazhatjuk otthonunkban a modern lapfüggönyöket.

Kérjen árajánlatot!

Kérjen ajánlatot még ma, vagy kérje díjmentes felmérésünket!

Hívjon minket: +36-1-781-1880

Hogyan tudom a modern függönyt kiválasztani, megrendelni?

Több lehetőség közül választhatunk. Természetesen mindenki szereti megtapintani és élőben megnézni a kiválasztott anyagot, hiszen ezeket a modern függönyöket akár az otthonunkról van szó, akár munkahelyünkről hosszú ideig nézegetjük. Bemutatótermünkben több száz anyagból lehet választani, nézegetni, megfogni, barátkozni a legjobban tetsző függönyökkel.Ha nem szeretne ellátogatni a Vesta Home függöny bolt Budapesten talánható bemutatótermébe, és inkább a kényelmesebb megoldást választja, akkor a kapcsolat oldalunkon lévő e-mailre, vagy az automatikus ajánlatkérő fülre kattintva le kell írni pár szóban, hogy mi az elképzelés. Ezután kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot így teljesen díjmentesen, célzottan az ön otthonába viszünk akár több tucat mintát, így az otthoni enteriőrhöz tudjuk kiválasztani a megfelelő anyagot és formát. Kockázat és költségmentesen tudja kiválasztani álmai függönyét!

A lapfüggöny anyaga

A modern lapfüggöny vagy panelfüggöny szinte bármilyen textíliából elkészíthető, legyen az akár fényáteresztő, akár sötétítő, vagy black out anyag. De ezeken felül választhatunk bambuszt, vagy úgynevezett rolettavászon anyagot is a panelekhez. A ráncolt függönnyel ellentétben itt akár többféle színt, anyagot vagy mintát is kombinálhatunk egy ablakon belül.

„Sokat gondolkodtunk a férjemmel milyen megoldást válasszunk a nagyobb ablakainkra. A keresgélés során megtaláltuk a Vesta Home csapatát. Iszonyú aranyosak voltak, azonnal kijöttek felmérni és 3 hét múlva felszerelték! Nagyon jó csapat!”

Kovács Magdi, Maglód

 
Méret és mozgatás

A lapok szélessége nem fix, mindig a nyílászáró méretétől függ és ahhoz igazodva egyedi méretben készül. Tépőzárral rögzítjük a sínre, a lapok egymás mögött helyezkednek el és oldalirányba lehet őket mozgatni, szükség esetén egymás mögé tolni, ha szabaddá akarjuk tenni az ablakot. A feszességről a lap aljában elhelyezett súlylap gondoskodik. A  paneleket jobbra, balra, vagy kétfelé tudjuk mozgatni attól függően, hogy milyen megoldás praktikus és hol áll rendelkezésre hely a gyűjtésre.

Mikor ajánljuk?

Aki modern és letisztult megoldást keres, annak bátran ajánljuk ezt a modern függönyözési módot, szépen kombinálható a római rolóval is. Mivel  a modern lafüggönyöket tépőzárral és nem kampóval, vagy csipesszel rögzítjük a sínre, így kezelése is roppant egyszerű, mosásánál gyorsan levehető és visszarakható. Akár térelválasztóként is alkalmazhatjuk a modern lapfüggönyöket. Tervezésnél mindenképpen figyelembe kell venni, hogy mennyi hely áll rendelkezésre a lapok gyűjtésére, érdemes élni a díjmentes helyszíni felmérés lehetőségével, ahol segítséget adunk a megfelelő kivitelezéshez.

A térelválasztó lapfüggöny szerkezetről további információkat itt talál.

A lapfüggöny szerkezeteket és anyagokat tekintse meg bemutatótermünkben!