Go to Top

Gyerekszoba függöny

Gyerekszoba függöny – ami a csemeték birodalmát egyedivé teszi

A gyerekszoba függöny kiválasztása több szempontból sem egyszerű feladat. A színeken és mintákon túl gondolnunk kell arra is, hogy hány évre tervezzük a függönyt, illetve kellő sötétítést biztosít-e? Ez főleg pici gyerekeknél lényeges szempont. Tekintse meg gyerekszoba függöny mintáinkat!

Kérjen árajánlatot!

Kérjen ajánlatot még ma, vagy kérje díjmentes felmérésünket!

Hívjon minket: +36-1-781-1880

Hogyan tudom a függönyt kiválasztani, megrendelni?

Több lehetőség közül választhatunk. Természetesen mindenki szereti megtapintani és élőben megnézni a kiválasztott anyagot, hiszen ezeket a függönyöket akár az otthonunkról van szó, akár munkahelyünkről hosszú ideig nézegetjük. Bemutatótermünkben több száz anyagból lehet választani, nézegetni, megfogni, barátkozni a legjobban tetsző függönyökkel. Ha a kényelmesebb megoldást választja, akkor a kapcsolat oldalunkon lévő e-mailre, vagy az automatikus ajánlatkérő fülre kattintva le kell írni pár szóban, hogy mi az elképzelés. Ezután kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot így teljesen díjmentesen, célzottan az ön otthonába viszünk akár több tucat mintát, így az otthoni enteriőrhöz tudjuk kiválasztani a megfelelő anyagot és formát. Kockázat és költségmentesen tudja kiválasztani álmai függönyét!

A gyerekszoba függöny

A szín és minta kiválasztásánál fontos, hogy milyen korú gyermeknek a szobájába kerül a függöny. A pici babáknak szánt minták óvodás korig állják meg a helyüket. Ha hosszabb távra tervezünk ennél, akkor érdemes egyszínű, vagy időtálló mintájú, színű textileket választani. Mivel a gyerekszobában kiemelt jelentőséggel bír a sötétítés, így érdemes a vastagabb dekor anyagok, black outok közül válogatni, vagy kibélelhetjük a függönyt egy egyszínű black out anyaggal. Ha redőny biztosítja a sötétítést, akkor a fényáteresztő függöny 2 oldalára tehetünk oldalsálat. 

„Egy átlagos 40 négyzetméteres lakásom van, három ablakkal! Kértem egy díjmentes felmérést, másnap kint volt egy nagyon kedves úriember lemérte és javasolt pár anyagot. Azóta már őket ajánlom minden kollégámnak és barátomnak! Jó áron prémiumszolgáltatást kaptam, pedig valószínű nem én voltam a legnagyobb munkájuk!”

Mádai Gyöngyvér, Érd

 
Milyen karnist válasszunk a gyerekszobába?

A gyerekszoba függöny esetében arra is gondolnunk kell, hogy gyakrabban kell mosni, mint az egyéb helyiségben lévőket. Ezért érdemes olyan karnist választani, amelyről könnyen le tudjuk szedni és visszarakni. Azt is figyelembe kell venni, hogy a gyerekek előszeretettel kapaszkodnak bele a függönyökbe, ezért  a karnisnak strapabírónak is kell lenni. Ha mennyezetre szereljük, akkor stabilabb lehet a szerkezet. A fényáteresztő és sötétítő függöny mellé tehetünk még díszítésképpen drapériát is, amely még hangulatosabbá teszi a gyerekszobát. Ezt a legegyszerűbb egy tépőzársínre feltenni.

Egyéb kiegészítők

A függönyök mellé érdemes ágytakarót és párnát is készíttetni, amivel még otthonosabbá tehetjük gyermekünk szobáját. Ezeknek harmóniában kell lenniük a függönyökkel. Készülhetnek a sötétítő függöny anyagából, vagy választhatunk más anyagot is, csak arra figyeljünk, hogy színben passzoljon a bútorokhoz, szőnyeghez, egyéb kiegészítő tárgyakhoz is.