Go to Top

Fényáteresztő függöny

Miért van szükség fényáteresztő függönyre?

A fényáteresztő függöny fő feladata az, hogy ablakunkat öltöztesse és megakadályozza a belátást nappali körülmények között. Anyagát tekintve több típusból választhatunk, attól függően, hogy milyen szín és minta illik otthonunkhoz, valamint a fényesebb vagy mattabb, vékonyabb, vagy sűrűbb textúrájú anyagok tetszenek.

Kérjen árajánlatot!

Kérjen ajánlatot még ma, vagy kérje díjmentes felmérésünket!

Hívjon minket: +36-1-781-1880

Hogyan tudom a függönyt kiválasztani, megrendelni?

Több lehetőség közül választhatunk. Természetesen mindenki szereti megtapintani és élőben megnézni a kiválasztott anyagot, hiszen ezeket a függönyöket akár az otthonunkról van szó, akár munkahelyünkről hosszú ideig nézegetjük. Bemutatótermünkben több száz anyagból lehet választani, nézegetni, megfogni, barátkozni a legjobban tetsző függönyökkel. Ha a kényelmesebb megoldást választja, akkor a kapcsolat oldalunkon lévő e-mailre, vagy az automatikus ajánlatkérő fülre kattintva le kell írni pár szóban, hogy mi az elképzelés. Ezután kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot így teljesen díjmentesen, célzottan az ön otthonába viszünk akár több tucat mintát, így az otthoni enteriőrhöz tudjuk kiválasztani a megfelelő anyagot és formát. Kockázat és költségmentesen tudja kiválasztani álmai függönyét!

A fényáteresztő függöny anyaga

A fényáteresztő függönyök típustól függően különböző fényáteresztő képességgel bírnak. Anyagát tekintve lehet voile, pamutvoile, sable, batiszt, len, jacqard, csipke és organza függöny is. Általában 290-300 cm magasak és az alján ólomzsinórral vannak ellátva, amely gondoskodik arról, hogy szépen álljon a függöny. A különböző típusok más-más hatást keltenek, vannak sűrűbb szövésű, illetve szinte leheletvékony fajták, valamint mattabb, természetesebb hatású, vagy fényesebb, csillogó anyagok is.

„Nem voltam biztos abban, hogy az üzletben kiválasztott anyag szép lenne az én nappalimban és ezért ingyen kihozták a mintát és amíg a hölgy lemérte az ablakom a feleségemmel kiválasztottuk a megfelelő függöny anyagot. Nekem ez nagyon tetszett, hogy nem zsákbamacskát vettem! Mindenkinek ajánlani tudom őket!”

Ferencsics Attila , Budapest

 
Milyen fényáteresztőt válasszak?

Fényáteresztő függöny vásárlásakor érdemes végiggondolni az alábbiakat:

  • Fényes, vagy matt anyagok tetszenek?
  • Mennyire engedje át a fényt?
  • Mintás legyen vagy egyszínű?
  • Kerül mellé sötétítő vagy dekorációs célt szolgáló oldalsál?
  • Milyen színű a bútor, padló, szőnyeg, fal abban a helyiségben, ahová a függöny kerül?

Ha ezeket eldöntöttük, akkor már könnyebb dolgunk lesz a választással. Ha sötétítő függönyt is tervezünk, akkor annak mindenképpen harmonizálnia kell a fényáteresztő függönnyel.

Bemutató termünkben széles választékban talál fényáteresztő függönyöket, vagy kérje díjmentes helyszíni felmérésünket, amelynek során otthonában választhatja ki a megfelelő textileket.

A fényáteresztő függönyök széles választékában segítünk eligazodni. Kérje díjmentes felmérésünket vagy látogasson el bemutatótermünkbe.