Go to Top

Sávroló – az univerzális árnyékoló

 

Ha olyan árnyékolástechnikai megoldást keresünk, ami precíz fényáteresztés szabályozást tesz lehetővé, emellett rendkívül helytakarékos és esztétikus, akkor kétség kívül a sávroló más nevén a zebra roló a tökéletes választás.

sávroló konyha

Ennél a típusú árnyékolástechnikánál két textília mozog párhuzamosan, ez adja a sávroló alapját. Anyagában két fajta textil jelenik meg, sötétítő és a fényáteresztő csíkok váltják egymást, lehetővé téve, hogy pontosan szabályozhassuk a bejövő fény mennyiségét. Lehetőségünk van teljes sötétítésre is, azonban az egész rolót is felhúzhatjuk, mint a hagyományos rolót is. A sávroló egyszerűsége és kevés helyigénye teszi rendkívül ideálissá irodák, szépségszalonok és otthona konyhájának, fürdőszobájának árnyékolására.

Megjelenésében rendkívül letisztult, nagyszerű kiegészítője a modern design szerint berendezett helyiségeknek. Igazán mutatós és esztétikus megoldás, bármely felhasználási területre is választjuk. Felszerelése egyszerű, hiszen választható akár ragasztott megoldás is szükségtelenné téve a fúrást. A sávroló vezérlése kétféleképpen történhet, egyrészt kézi vezérléssel hagyományosan zsinórral vagy gyöngylánccal történik, másrészt itt is elérhető az automata, motoros vezérlés. Széles színskála áll rendelkezésre, hogy megtalálja otthonához leginkább passzoló megoldást.

A VestaHome kínálatában, számos anyag- és szín közül választhat. A legkedveltebb szín a klasszikus fehér, azonban a pasztellszínek is széles körben kedveltek, mivel kellemes harmónia alakítható ki a helyiség hangulatával.