Go to Top

Könyökkaros napellenző

A napos idő közeledtével újra előtérbe kerülnek a kültéri árnyékolók, amelyek nem csak a vakító fénytől, a nap káros sugaraitól is védenek. A könyökkaros napellenzők teraszra, erkélyekre és vendéglátóhelyek kültéri helyiségeibe is nagyon jó megoldást kínálnak.

Könyökkaros napellenző teraszon

A könyökkaros napellenző az egyik legkedveltebb kültéri árnyékoló, mivel akkor használható, amikor szükség van rá. A viszontagságos időjárásban behúzható, ami segít megőrizni a ponyva hosszú élettartamát. A napos időben pedig a kiváló minőségű ponyvának köszönhetően, 28C fok fölé biztosan nem megy a hőmérséklet az árnyékolt területen.

A hajtókaros mozgatás mellett a könyökkaros napellenző motoros vezérléssel is választható, amely sokkal egyszerűbb kezelhetőséget biztosít. Nagy előnye még ennek a technikának, hogy szél és fényérzékelővel is fel van szerelve, így akkor is védi a szerkezetet, amikor éppen nem vagyunk otthon.

Könyökkaros napellenző szerkezete

Kínálatunkban több mint 200 féle ponyva választható, így a napellenzők teraszra szabhatóak. A szerkezet alapszíne fehér vagy világosszürke, de kívánság szerint szinte bármilyen színre átfesthetőek. A könyökkaros napellenző tisztítása nem igényel különösebb odafigyelést, időnként elég csak slaggal átmosni.  A díjmentes helyszíni felmérés során segítünk Önnek kiválasztani a legjobb kültéri árnyékoló megoldást!