Go to Top

Változatos árnyékolók erkélyre a Vesta Home kínálatában!

Nincs is annál rosszabb, mint amikor egy meleg nyári napon nem tudjuk kihasználni a teraszunk vagy erkélyünk adta lehetőségeket, mert a nap olyan elviselhetetlenül forrón süt oda. Ráadásul hosszú távon kültéri bútoraink hamar kifakulhatnak és tönkremehetnek a nap okozta károsodások miatt. Szerencsére nincs semmi ok az aggodalomra, hiszen a Vesta Home-nál tudjuk a megoldást problémájára!

modern napháló

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A legjobb árnyékolók erkélyre

Ahány otthon annyi lehetőség! Segítünk megvalósítani álmait, mindemellett pedig maximálisan tartjuk magunkat elképzelései mentén. Bemutatótermünkben rengeteg lehetőség közül választhat ízlésének megfelelően. Teraszokra ideális választás lehet a sűrű szövésű napháló, amely hatékonyan veri vissza a napfényt és nem engedi át a meleget. Előnyei között megemlíthető az is, hogy nem árnyékol le teljesen, átengedi a természetes fényt és jól szellőzik. Strapabíró anyagból készült, így teljesen ellenáll az időjárás okozta károknak. Nem utolsósorban egyedi megjelenést adhat teraszának, hiszen naphálóink különböző színben és stílusban is elérhetőek. Az egyik legsokoldalúbban kihasználható árnyékoló erkélyre, a könyökkaros napellenző. Felszerelése kivitelezhető mennyezetre, oldalfalra, de akár még szarufára is. Választékunkban a klasszikus napellenzőktől kezdve az állítható dőlésszögű napellenzőig mindent megtalál! Nagyobb méretű teraszok esetén (például éttermek, szállodák, kirakatok esetén) ollókaros napellenzőben érdemes gondolkozni, mivel a hagyományosnál nagyobb teherbírással rendelkezik, és műemlékek esetében is alkalmazható.

Megbízhatóság és szakértelem a Vesta Home-nál, ha erkélyre árnyékolót keres! Kérjen ajánlatot, és munkatársaink segítenek megválaszolni minden felmerülő kérdését. Látogasson el bemutatótermünkbe, és nézze ki személyesen az Önnek leginkább tetsző árnyékolót!