Go to Top

A több funkciót is betöltő árnyékoló : a zebra roló

Otthonunk árnyékolása sokkal nagyobb jelentőséggel bírhat, mint gondolnánk. Egy jól megválasztott árnyékoló nem csak hasznos kiegészítő lehet, hanem jól mutató dekorelemként is funkcionálhat. A Vesta Home-nál kiváló minőségű redőnyeink, rolóink és árnyékolóink várják önt, melyet munkatársaink több éves szakmai tapasztalata egészít ki.

zöld sávroló

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Modern megoldás: a sávroló

A sávroló, vagy más néven zebra roló egy olyan modern árnyékoló, amely sokoldalúan kihasználható, hiszen bármilyen nyílászáróra felszerelhető. Működési elvét tekintve, azonos vastagságú műanyag sávokból áll össze, amelyeket mi magunk szabályozhatunk. Ennek köszönhetően a zebra roló kettő az egyben megoldás: fényáteresztésre és sötétítésre alkalmas képessége két típusú árnyékolót is kitesz egyszerre. További előnye, hogy kevés helyet igényel, így nem probléma, ha nincs túl sok hely a nyílászárók környékén.

A sávroló jellemzői

A zebra roló anyagát tekintve két külön részből áll össze: attól függően, hogy árnyékoló vagy fényzáró funkcióját szeretnénk elérni, magunk szabályozhatjuk a roló állását. Preferencia szerint kiválasztható, hogyan szeretnénk mozgatni a rolót: kézzel vagy motoros megoldással. A motor működtethető fali kapcsolóval illetve távirányítóval is. A szerkezet megvásárolható tokozott vagy tok nélküli verzióban is. Felrakása sem túlságosan bonyolult, felszerelhető oldalfalra, mennyezetre, de akár közvetlenül a nyílászáróra is.

Honlapunkon megtekinthető különböző anyagok közül válassza ki az önnek leginkább tetszőt! Ha úgy érzi, hogy bizonytalan a döntésben, esetleg kérdése lenne a nálunk megtalálható zebra rolókkal kapcsolatban, kérjen ajánlatot! Munkatársaink minden kérdésére készséggel válaszolnak. Jöjjön el bemutatótermünkbe, és tekintse meg élőben kínálatunkat!