Go to Top

Miért fontos jó minőségű napellenző az erkély és a terasz árnyékolására?

Itt a nyár és remélhetőleg hamarosan megérkezik a jó idő is. Mivel érdemes védekezni a tűző nap és a forróság ellen? Irány az árnyék! Jól tesszük, ha foglalkozunk az erkély és a terasz árnyékolásával, hogy nyáron a szabadban, a túlzott napsütéstől, az UV sugárzástól védett területen tartózkodhassunk! A megfelelő árnyékolók, napellenzők erkélyre, vagy más egyéb kültéri helyre való felszerelése nem csak melegben, hanem a viharosabb, hűvösebb időjárás esetén is biztosítja a zavartalan kinn tartózkodást.

Kékes napellenző erkélyre 

Az erkély és a terasz árnyékolás egyik legelterjedtebb módja valamely napellenző kitelepítése. Nálunk könyökkaros és ollókaros napellenzők is megtalálhatóak. Az ilyen kültéri árnyékolástechnikai termékek közötti különbséget mozgatásuk módozata adja. Míg az előbbi esetében ez csuklókarokkal történik, addig az utóbbinak mozgásterét már ollókarok biztosítják. A terasz árnyékolására használt különféle napellenző ponyvák kézi és motoros formában is elérhetők.

A megfelelő napellenző erkélyre és teraszra való kihelyezése mellett sok más dolog is szól. Ezek között ott van, hogy amennyiben a ponyva vízlepergető és szennytaszító tulajdonságokkal is felszerelt, illetve strapabíró anyagból készült, úgy viharos időjárás esetén is jó szolgálatot tesz. Az árnyékolás mellett pedig az UV sugárzásnak is ellenáll.

Amennyiben a terasz árnyékolás egy másik módját választjuk, úgy lehetőségünk van különféle napvitorlák felszerelésére is. Az ilyen árnyékolástechnikai eszközök, nem csak a nap ellen biztosítanak védelmet, de egyedülálló látványt is nyújtanak. Fix, állítható és kitekerhető változataik is megtalálhatóak.

Szeretné megtudni, hogy a napellenzők erkélyre szerelhető változatai és a különféle terasz árnyékolók közül melyik az, ami az Ön otthonába megfelelne? Kérjen ajánlatot, tegye fel kérdéseit vagy látogasson el bemutatótermünkbe, és mi mindenben készséggel állunk rendelkezésére!