Go to Top

Blog

Szalagfüggöny

Szalagfüggöny az otthonába – jó döntés?

Egy pár éve még az irodaházakkal és középületekkel asszociáltuk a szalagfüggönyöket. Manapság azonban – az új technológiának és az egyre bővülő választéknak köszönhetően, – már rendkívül sok háztartásban megtalálható ez a modern és letisztult árnyékoló. De vajon Önnek való?

Tovább olvasom…

 

Melyik sötétítő függöny anyag az ideális választás? 

A sötétítő függönyök otthonunk elengedhetetlen részei. De több szempontot kell megfontolni a függöny kiválasztásnál, például mennyi fényt engedjen át?

 

Tovább olvasom…

 

Panoráma függöny, a stílus kedvelőinek 

Amikor a helyiség dekorálásáról van szó, az ablak területéhez választott anyagok az egész szoba hangulatát befolyásolják. Időnként nehéz lehet megtalálni a megfelelő függönyt. Előfordulhat, hogy a választásnál a praktikus szempontokon túl valami igazán különlegessel szeretnénk feldobni otthonunkat. 


Tovább olvasom…

 

barna sávroló

A több funkciót is betöltő árnyékoló: a zebra roló 

 Otthonunk árnyékolása sokkal nagyobb jelentőséggel bírhat, mint gondolnánk. Egy jól megválasztott árnyékoló nem csak hasznos kiegészítő lehet, hanem jól mutató dekorelemként is funkcionálhat. 

 

Tovább olvasom…

 

modern napháló

Változatos árnyékolók erkélyre a Vesta Home kínálatában!

Nincs is annál rosszabb, mint amikor egy meleg nyári napon nem tudjuk kihasználni a teraszunk vagy erkélyünk adta lehetőségeket, mert a nap olyan elviselhetetlenül forrón süt oda. Szerencsére nincs semmi ok az aggodalomra, hiszen a Vesta Home-nál tudjuk a megoldást problémájára!

 

Tovább olvasom…

 

Függönybolt Budapesten

Függönybolt Budapesten! 

Manapság már nehezen lehet olyan lakást találni, ahol ne lenne a lakás ablakait öltöztető árnyékolás. Függönyök nélkül a csupasz ház rideg miliőt teremt, pár különleges textília viszont azonnal otthonosabbá varázsolhatja. Igény szerint a bő kínálattal rendelkező VestaHome függönybolt Budapesten díjmentes helyszíni felmérést vállal.

 

Tovább olvasom…

 

A legújabb függöny trendekA legújabb függöny trendek

Az otthonunkat díszítő ruhák a függönyök, a személyi stylistok pedig mi vagyunk. Amilyen precizitással választjuk ki saját magunknak a másnapi szettet, olyan alapossággal kellene megálmodnunk a házunk ablakain lévő, a legújabb függöny trendeket képviselő árnyékolókat is.

 

Tovább olvasom…

 

black out függöny

Black out függöny, a zavartalan pihenésért

Ön is azok közé az emberek közé tartozik, akik csak teljes sötétségben tudják álomra hajtani a fejüket? Akkor a black out függöny tökéletes választás lehet hálószobájába!

     

 

Tovább olvasom…

                        

konyhai zebrarolóSávroló – az univerzális árnyékoló

Ha olyan árnyékolástechnikai megoldást keresünk, ami precíz fényáteresztés szabályozást tesz lehetővé, emellett rendkívül helytakarékos és esztétikus, akkor kétség kívül a sávroló más nevén a zebra roló a tökéletes választás.

 

Tovább olvasom..

 

Zsaluzia előnyei

Valószínűleg Ön is szembesült már nyáron azzal, hogy a teraszajtók nagy üvegfelülete rendkívül felmelegedett, és nem győzte légkondicionálóval hűteni lakását, vagy szellőztetni azt. A zsaluzia nagyszerű megoldást jelenthet, mivel vastag alumínium lamellái felfogják a napsugár hőjét, ugyanakkor…

Tovább olvasom…

 

 

Tökéletes árnyékoló teraszraKönyökkaros napellenző szerkezete

A beltéri árnyékolás elkészültével, gyakran elhanyagoljuk a kültéri árnyékolás technika megtervezését és kivitelezését. Pedig ez is legalább olyan fontos, mint a belső terekre készített megoldások. Nyáron otthonunk leginkább frekventált része a teraszunk.

 

Tovább olvasom…

 

 A raffroló sokszínűsége

 Igazán fontos döntés kiválasztani, hogy milyen árnyékolástechnikával szereljük fel lakásunkat. Lényeges, hogy       átgondoljuk, milyen jellegű megoldást alkalmazzunk, és az illik-e az otthonunkban kialakított stílushoz.   

 

Tovább olvasom…

 

Szúnyogháló praktikusan

A nyár beköszöntével hirtelen fontossá válik egy esztétikus, jól használható szúnyogháló beszerelése, hogy megakadályozzuk a konyhában kéretlenül repkedő legyek vagy az éjszaka fülünkbe zümmögő szúnyogok ostromát.

 

Tovább olvasom…

 

Könyökkaros napellenző teraszon

Könyökkaros napellenző

A napos idő közeledtével újra előtérbe kerülnek a kültéri árnyékolók, amelyek nem csak a vakító fénytől, a nap káros sugaraitól is védenek.

 

Tovább olvasom…

 

Függöny varrás

Az üzletekben legtöbbször már kész, standard méretre gyártott függönyöket lehet kapni, amelyek rengetek ablakhoz és szobához nem kompatibilisek.

 

Tovább olvasom…


térelválasztó függöny
Függöny ötletek

A megfelelő függöny kiválasztása nem egyszerű feladat, hiszen mindegyik megoldással teljesen más hatás érhető el az enteriőrben

 

Tovább olvasom…

 

konyhai zebrarolóZebra roló: a modern árnyékolástechnika

A zebra roló napjaink igen kedvelt, modern árnyékolástechnikai megoldása. Segítségével tökéletesen szabályozható, hogy mennyi fény jusson be az otthonunkba.

 

Tovább olvasom…

 

 

Ha a függönyök már megvannak… jöhetnek a bútorok

Egy tökéletes harmóniájú helyiség berendezése komoly tervezést igényel. A gyönyörű függönyök mellett a bútorok is nagyon nagy szerepet játszanak az összkép alakításában. 

 

Tovább olvasom…

 

Újfajta design elemek a szobákban

A függönyök, árnyékolók nagymértékben hozzájárulnak egy helyiség hangulatának meghatározásához. Évtizedek óta fontos szerepük van a belső terek atmoszférájának alakításában, és ahogy a választási lehetőségek tárháza egyre nő, egyre fontosabb design elemnek számítanak.

 Tovább olvasom…

 

fehér gyerekszoba függönyGyerekszoba függöny

Ha gyerekünk van, mindenből a lehető legjobbat akarjuk nyújtani számára. Legyen szó akár csak a szobájáról. A falak színe és a bútorok mellett különös figyelmet érdemel a gyerekszoba függöny is.       

 

  Tovább olvasom…