Go to Top

Sávroló

Sávroló – modern megoldás bármilyen nyílászáróra

A sávroló több funkciót egyszerre betöltő árnyékolási megoldás. A sávok váltakozásának köszönhetően állíthatjuk fényáteresztő vagy árnyékoló/sötétítő pozícióba is, így egy szerkezettel kiválthatjuk a fényáteresztő föggöny és a sötétítő vagy fényzáró függönyt is. Alkalmazhatjuk lakásba, üzletbe, irodába egyaránt ez az ablak roló típust. A zebra roló kiváló olyan helyiségben, ahol nincs sok hely a nyílászárók mellett vagy fölött. Tekintse meg sávroló mintáinkat!

Kérjen árajánlatot!

Kérjen ajánlatot még ma, vagy kérje díjmentes felmérésünket!

Hívjon minket: +36-1-781-1880

Hogyan tudom az árnyékolást kiválasztani, megrendelni?

A zebra roló anyagát illetően több lehetőség közül is választhatunk. Természetesen mindenki szereti megtapintani és élőben megnézni a kiválasztott anyagot, hiszen ezeket az árnyékolókat akár az otthonunkról van szó, akár munkahelyünkről hosszú ideig nézegetjük. Bemutatótermünkben több száz anyagból lehet választani, nézegetni, megfogni, barátkozni a legjobban tetsző árnyékolókkal. Ha a kényelmesebb megoldást választja, akkor a kapcsolat oldalunkon lévő e-mailre, vagy az automatikus ajánlatkérő fülre kattintva le kell írni pár szóban, hogy mi az elképzelés. Ezután kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot így teljesen díjmentesen, célzottan az ön otthonába viszünk akár több tucat mintát, így az otthoni enteriőrhöz tudjuk kiválasztani a megfelelő anyagot és formát. Kockázat és költségmentesen tudja kiválasztani álmai árnyékolóját!

„Egy filmben láttam ezt a fajta megoldást anno! Akkor elterveztem ilyenem lesz egyszer. Most megvalósult! Talán a weboldal vissza sem adja de annyi féle minta közül választhattam a Vesta Home bemutató termében, hogy azt hittem nem is tudom majd kiválasztani. De nagyon türelmesek és segítőkészek voltak az egész folyamat során! Köszönöm!”

Kiss Éva, Budapest

 

A zebra roló anyaga, szerkezete, mozgatása

A sávroló két anyaga egymás mögött helyezkedik el, anyagát tekintve lehet árnyékoló vagy fényzáró. Amikor mozgatjuk, akkor a két anyag elcsúszik egymáshoz képest, így az egyik pozícióban fényáteresztő funkciót tölt be, míg a másikban sötétítőt. Szükség esetén teljesen felhúzható az ablak roló. Mozgatása történhet gyöngylánccal, vagy pedig motorral. Motoros mozgatás esetén választhatunk fali kapcsolót illetve távirányítós megoldást is, amikor is egy távirányítóval egyszerre több szerkezetet is tudunk működtetni. A sávroló vagy zebra roló szerkezete lehet tokozott, vagy tok nélküli. Tokozott kivitel esetén a tokszerkezet alumíniumból készül, amely felhúzott állapotban védi a textilt a szennyeződéstől és esztétikus megjelenést biztosít. A tok alapesetben fehér színű, de igény szerint szinte bármilyen RAL színre színtereztethető. Színterezés esetén viszont azt figyelembe kell venni, hogy a műanyag alkatrészek nem festhetők, tehát ezek vagy fehérek, vagy barnák maradnak.

A roló felszerelése

A zebra roló felszerelése oldalfalra, mennyezetre vagy akár magára a nyílászáróra is történhet, attól függően, hogy mennyi hely áll rendelkezésre. A textil szélessége kb. 4-5 cm-el keskenyebb, mint a szerkezet teljes szélessége.