Go to Top

Roletta

Roletta – régi árnyékoló, amely ma is töretlen népszerűségnek örvend.

A roletta egy praktikus, funkcionális árnyékolási megoldás. Kicsi a helyigénye és könnyen, egyszerűen mozgatható a szerkezet. Beilleszthető minden stílusú lakásba, legyen az akár minimál, modern vagy klasszikus. Tekintse meg roletta mintáinkat!

Kérjen árajánlatot!

Kérjen ajánlatot még ma, vagy kérje díjmentes felmérésünket!

Hívjon minket: +36-1-781-1880

Hogyan tudom az árnyékolást kiválasztani, megrendelni?

Több lehetőség közül választhatunk. Természetesen mindenki szereti megtapintani és élőben megnézni a kiválasztott anyagot, hiszen ezeket az árnyékolókat akár az otthonunkról van szó, akár munkahelyünkről hosszú ideig nézegetjük. Bemutatótermünkben több száz anyagból lehet választani, nézegetni, megfogni, barátkozni a legjobban tetsző árnyékolókkal. Ha a kényelmesebb megoldást választja, akkor a kapcsolat oldalunkon lévő e-mailre, vagy az automatikus ajánlatkérő fülre kattintva le kell írni pár szóban, hogy mi az elképzelés. Ezután kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot így teljesen díjmentesen, célzottan az ön otthonába viszünk akár több tucat mintát, így az otthoni enteriőrhöz tudjuk kiválasztani a megfelelő anyagot és formát. Kockázat és költségmentesen tudja kiválasztani álmai árnyékolóját!

A roletta anyaga, felszerelése

A rolettavászon anyaga többféle lehet: fényáteresztő, árnyékoló, teljes fényzáró vagy fényvisszaverő. Kis helyigénye van, így tökéletes megoldást jelenthet olyan esetben, ahol kevés hely áll rendelkezésre és a hagyományos függönyözési megoldások nem jöhetnek szóba. Felszerelhető oldalfalra, mennyezetre, ablakra, ajtóra. Ha magára a nyílászáróra szereljük, akkor akár fúrásmentes konzollal is kivitelezhető, aminek köszönhetően nem kell az ablakot megfúrni. Valamint ebben az esetben kérhetünk oldalmegvezetést is, ami megakadályozza, hogy a roletta elmozduljon az ablaktól, ha azt bukó pozícióba állítjuk. Mozgatása történhet gyöngylánccal vagy választható rugós kivitel is, illetve motoros verzióban is elérhető. Tokozott változatban is elkészíthető, ebben az esetben a rolettahengert egy alumínium tok védi. Tökéletes megoldást kínál tetőtéri, ferde síkú ablakok árnyékolására, sötétítésére is.

„A konyhában a bútor miatt nem tudtam milyen megoldást válasszak, mert szinte semmi hely nem volt függönynek!Neten találtam a Vesta home-ot akik ingyen kijöttek,megnézték és javasolták a rolót mert kis helyigényű de mutatós! Nem mellesleg költség hatékony megoldás is! Nagyon köszönöm!Amit ígértek azt mindent be is tartottak!Én biztos őket választom, ha árnyékolásról van szó!”

Harmat Istvánné, Pilisvörösvár

 
Szerkezete

A szerkezetét tekintve választható műanyag konzolos és gyöngyláncos, vagy pedig fém konzolos és láncos kivitel is. Megszabható az is, hogy a mozgatást végző gyöngylánc melyik oldalra kerüljön és milyen hosszú legyen. A rolettavászon szélessége minden esetben 4-5 cm-el keskenyebb (oldalanként 2-2,5 cm), mint maga a szerkezet, ezért ha közvetlenül egymás mellé szeretnénk szerelni őket, akkor a 2 vászon között kb. 4-5 cm rés lesz.

Színválaszték

Túlnyomó részt egyszínű textilek közül tudunk választani, de mintás is megtalálható a kínálatban. Szállodák esetében, vagy ahol ez előírás lángálló vászon is rendelkezésre áll.