Go to Top

Napháló

Napháló

A napháló sűrű szövésű fényvisszaverő anyag, mely ideális árnyékoló teraszra is. Fő jellegzetessége, hogy kintről nem lehet belátni, viszont bentről teljesen áttetsző, természetes fényt enged a helyiségbe.

Kérjen árajánlatot!

Kérjen ajánlatot még ma, vagy kérje díjmentes felmérésünket!

Hívjon minket: +36-1-781-1880

Hogy tudok napellenzőt rendelni?

A legegyszerűbb módja a díjmentes helyszíni felmérés. Ha megvan az elképzelés akkor az Árajánlat kérése ikonra kattintva röviden írja le, a hozzávetőleges méreteket és elképzelést (szín, minta, kézi, vagy motoros vezérlésű, stb.) így kollégánk küld önnek egy előzetes kalkulációt. Ha megfelelő az ár önnek, akkor egyeztetünk egy időpontot díjmentes helyszíni felmérésre, ahova magunkkal visszük a szín és anyagmintákat. De ha ön szívesebben jönne be bemutatótermünkbe kiválasztani a megfelelő napellenzőt akkor szeretettel várjuk.

Többféle verziója létezik:

Külső napháló

Anyaga egy poliészterrel erősített lyukacsos szerkezetű anyag, ami ellenáll az időjárás viszontagságainak (eső,szél,uv sugárzás). A kintről érkező hőt felfogja , mindemellett pedig a minimál designja és a számos változata miatt a mai és a régebbi épületeknek egyaránt lehet része.

Belső napháló

Annyiban különbözik a kültéri árnyékolástechnikától, hogy anyagában egy jóval finomabb és több méretű lyukakkal is elérhető. Ennek az egyszerű oka, hogy a szél viszontagságainak kevésbé kell ellenállni.

„A mi elképzelésünk a roletta volt, mert a Construmán ezzel találkoztunk és megtetszett. Nálunk fontos volt, hogy kis helyigényű legyen és a férjem semmiképpen nem akart klasszikus ráncolt sötétítő függönyt. Egy ismerősünk ajánlotta a Vesta csapatot. A helyszíni felmérésnél a kollégájuk javasolta a tokozott naphálót az emeletre és a simát a lenti helyiségekbe. Árban kedvező volt és nagyon örülünk, hogy ezt a megoldást választottuk! Köszönjük a segítséget a csapatnak!”

Komárominé Lajos Ingrid, Budapest

 
Ezen felül léteznek tok nélküli naphálók, ezek hasonló elven működnek, mint a roletták és pontosan annyi hely igényük is van.
A másik verzió már izgalmasabb mivel egyben kiváltja a szúnyogháló funkciót is.Elég sűrű szövésű ahhoz hogy a meleget és a rovarokat kint tartsa, de ez mellett mégis átengedi a levegőt. Egyik tipikus felhasználási területe, a tetőterek ablakai.
A normál kézi mozgatású kültéri árnyékolástechnika mellett egyre nagyobb teret hódít a motoros változat, mely egy elegáns megoldás, egyben kényelmes is. Az általunk beépített motorok már alkalmasak a mai kor igényeire szabott „okosházak” rendszeréhez. Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy egy pár perces programozással már a teljes rendszer részévé válik és ami még fontosabb, elérhető áron!

Látogasson el bemutatótermünkbe.