Go to Top

Firenzei roló

Firenzei roló

Az Olasz Design világhíres az árnyékolásban is. A Mediterrán területeken már jó ideje az egyik közkedvelt megoldás a sávroló továbbfejlesztett változata a még különlegesebb Firenzei roló. Működése tekintetében teljes egészében a sávroló elvén működik, de a látványa már sokkal érdekesebb! Ötvözi a reluxa, sávroló és zsaluzia különböző elemeit, de mindezt egy könnyű textil anyagból.

Kérjen árajánlatot!

Kérjen ajánlatot még ma, vagy kérje díjmentes felmérésünket!

Hívjon minket: +36-1-781-1880

Hogyan tudom az árnyékolást kiválasztani, megrendelni?

Több lehetőség közül választhatunk ennél az ablak roló típusnál is. Természetesen mindenki szereti megtapintani és élőben megnézni a kiválasztott anyagot, hiszen ezeket az árnyékolókat akár az otthonunkról van szó, akár munkahelyünkről hosszú ideig nézegetjük. Bemutatótermünkben több száz ablak roló anyagból lehet választani, nézegetni, megfogni, barátkozni a legjobban tetsző árnyékolókkal. Ha a kényelmesebb megoldást választja, akkor a kapcsolat oldalunkon lévő e-mailre, vagy az automatikus ajánlatkérő fülre kattintva le kell írni pár szóban, hogy mi az elképzelés. Ezután kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot így teljesen díjmentesen, célzottan az ön otthonába viszünk akár több tucat ablak roló mintát, így az otthoni enteriőrhöz tudjuk kiválasztani a megfelelő anyagot és formát. Kockázat és költségmentesen tudja kiválasztani álmai árnyékolóját!

A Firenzei rolót az egyedi megoldású, párhuzamosan futó, áttetsző anyag teszi különlegessé, melyet fényzáró textillapocskák kötnek össze.
A története évtizedekre nyúlik vissza. A festői szépségű Toszkán borvidék vidéki kúriájában kezdték elsőként használni, innen indult térhódító útjára.

A Firenzei roló több mint árnyékolási megoldás! Sokkal inkább egy életérzést hoz el önhöz!

Látogasson el bemutatótermünkbe.