Go to Top

Árnyékolás

Árnyékolás – különböző megoldások a függönyök alternatívájaként

Hogyan tudom az árnyékolást kiválasztani, megrendelni?

Több lehetőség közül választhatunk. Természetesen mindenki szereti megtapintani és élőben megnézni a kiválasztott anyagot, hiszen ezeket az árnyékolókat akár az otthonunkról van szó, akár munkahelyünkről hosszú ideig nézegetjük. Bemutatótermünkben több száz anyagból lehet választani, nézegetni, megfogni, barátkozni a legjobban tetsző árnyékolókkal. Ha a kényelmesebb megoldást választja, akkor a kapcsolat oldalunkon lévő e-mailre, vagy az automatikus ajánlatkérő fülre kattintva le kell írni pár szóban, hogy mi az elképzelés. Ezután kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot így teljesen díjmentesen, célzottan az ön otthonába viszünk akár több tucat mintát, így az otthoni enteriőrhöz tudjuk kiválasztani a megfelelő anyagot és formát. Kockázat és költségmentesen tudja kiválasztani álmai árnyékolóját!

Kérjen árajánlatot!

Kérjen ajánlatot még ma, vagy kérje díjmentes felmérésünket!

Hívjon minket: +36-1-781-1880

Milyen árnyékolási megoldás lehet ideális otthonában? Nézze meg a lehetőségeket!

Sávroló

A sávroló több funkciót egyszerre betöltő árnyékolási megoldás. A sávok váltakozásának köszönhetően állíthatjuk fényáteresztő vagy árnyékoló/sötétítő pozícióba is, így egy szerkezettel kiválthatjuk a fényáteresztő és a sötétítő függönyt is. Alkalmazhatjuk lakásba, irodába egyaránt. Kiváló olyan helyiségben, ahol nincs sok hely a nyílászárók mellett vagy fölött.

A sávrolóról részletesebben itt olvashat.

 

Pliszé

A pliszé manapság egyre népszerűbb és elterjedtebb árnyékolási megoldás. Az anyaga harmonikaszerűen helyezkedik el az ablak előtt. Felszerelése a nyílászáróra történik, legtöbb esetben az üveg elé, az ablak falcába. Ha ez nem megoldható, akkor a keretre is rakhatjuk.

A pliszéről itt tájékozódhat.

 

Roletta

A roletta egy praktikus, funkcionális árnyékolási megoldás. Kicsi a helyigénye és könnyen, egyszerűen mozgatható a szerkezet. Beilleszthető minden stílusú lakásba, legyen az akár minimál, modern vagy klasszikus.

A rolettáról bővebben itt tájékozódhat.

 

Szalagfüggöny

A szalagfüggönyről mindenkinek az irodai árnyékolás jut elsőként eszébe. Igaz, hogy legtöbb esetben ebben a környezetben használjuk, de hála az egyre bővülő választéknak akár lakásunkban is alkalmazhatjuk egy-egy helyiség sötétítésére. A bambusz lamellák pedig kifejezetten otthonos hatást keltenek. Térelválasztónak is remek megoldás, elhúzva kicsi helyre összegyűjthető.

A szalagfüggönyről bővebben itt tájékozódhat.

 

Reluxa

A reluxa régóta használatos árnyékolási megoldás. Anyagát tekintve két típusa létezik, alumínium vagy fa. Elsősorban a nyílászáróra célszerű felszerelni, közvetlenül az üvegfelület elé, vagy pedig a keretre. A lamellák forgatásával lehet szabályozni a bejövő fény mennyiségét.

A reluxákról bővebben itt olvashat.