Go to Top

Zsaluzia

Vesta Outdoor logo smallVállalatunk széles kültéri termékcsaládjának, a Vesta Outdoornak a részeként a zsaluzia lehet a megfelelő választás.

A napsugarak a nagy üvegfelületeken keresztül rendkívül gyorsan felmelegítik a belső tereket. Belső árnyékolókkal hatékonyan nem védekezhetünk a napsugarak melegítő hatása ellen, a megoldást a külső árnyékolók jelenthetik – például a zsaluzia. A zsaluziák, mint külső árnyékolók hatékonyan visszaverik a napsugarakat, illetve az árnyékoló mögötti légáramlat hűti az üvegfelületet.

Kérjen árajánlatot!

Kérjen ajánlatot még ma, vagy kérje díjmentes felmérésünket!

Hívjon minket: +36-1-781-1880

Hogy rendeljek zsaluziát?

A Kérjen ajánlatot, írjon nekünk! ikonra kattintva írja le rövid, hogy mi az elképzelése. Ezt követően kollégánk küld önnek egy előzetes kalkulációt önnek. Ha tetszik akkor egyeztetünk egy időpontot díjmentes helyszíni felmérése és amíg mérünk, ön kiválasztja mintáinkból a legjobban tetszőt. Szívesen látjuk bemutatótermünkben is ahol a a képen látható bemutató darabot ki tudja próbálni.

„Általában nem szoktam véleményt írni semmilyen oldalra, de most megteszem. Keszthelyi házunkban már több hónapja nézegettük milyen külső árnyékolási megoldást válasszunk. Többször megnéztem a Vesta Home oldalát, majd többszöri telefonos egyeztetés után egy helyszíni felmérést követően megrendeltük a zsaluziát. Pontosan, határidőre szállították és egy nap alatt végeztek! Profi munka volt elérhető áron! Azóta már rendeltünk náluk belső sötétítőket is.”

Fazekas Imre, Keszthely

 

A C-80 RL típusról bővebben itt olvashat.
Az F-80 RL típusról bővebben itt olvashat.
Az S-90 RL típusról bővebben itt olvashat.
A Z-90 RL típusról bővebben itt olvashat.