Go to Top

Tapéta

Tapéta

Napjainkban a tapéta másodvirágzását éli szerte a világban. A klasszikus papír alapú változatokat egyre inkább felváltják a textil és vlies alapú tapéták, amelyek minőségben és látványban magasabb színvonalat képviselnek. Akár csak pár csíkot szeretnénk felrakni, hogy feldobjuk a teret, akár egy teljes falat vagy komplett helyiséget szeretnénk vele díszíteni, nem tudunk vele mellé lőni.

Hogyan tudok tapétát rendelni?

A lent kiválasztott tapéta kódját az Árajánlat kérése ikonra kattintva írja meg nekünk és kollégánk küld az önnek szükséges mennyiségre árat. Ha ön is az a típus aki szereti megfogni, megnézni a kiválasztott terméket akkor ezt megteheti bemutatótermünkben vagy akár a díjmentes helyszíni felmérést kérve otthonában.

Manapság a lakberendezés szerves része a tapéta. Csapatunk minden árnyékolási megoldáshoz több lehetőséget is tud ajánlani, amelyekkel egy csapásra új otthont, irodát és egyéb helyiséget varázsolunk Önnek! Az ideális megoldást a falak, a berendezési tárgyak és az árnyékolók színéhez, stílusához választjuk ki Önnel közösen. Szakértő csapatunk olyan tapéta kollekciókat válogatott össze, amelyek egyediek a piacon, így nem fordulhat elő, hogy minden második lakásban találkozik velük.

Letöltés: Tapéta használati útmutató.

Általunk forgalmazott márkák

A logókra kattintva tekintse meg mintáinkat!
 

Atlas logo
BN logo
Cristiana Masi logo
Estahome logo
Khroma logo

Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot az ön által kiválasztott tapétákra!

Tekintse meg mintakatalógusainkat bemutatótermünkben.