Go to Top

Szúnyogháló

A szúnyoghálók elsődleges szerepe a rovarok elleni védelem. Segítségével bátran szellőztethetünk anélkül, hogy aggódnunk kellene attól, hogy lakásunk, házunk tele lesz bogarakkal. De ezen a szerepén túl képes valamelyest a beszálló port is megállítani és kívül tartja a faleveleket, allergizáló szöszöket, állati szőröket. A szúnyogháló anyaga UV védelemmel ellátott üvegszálas háló, amely rendkívül időtálló. A keret készülhet műanyagból és alumíniumból is.

Hogyan rendeljek szúnyoghálót?

Az Árajánlat kérése gombra kattintva írja meg a hozzávetőleges méreteket és elképzelést. Ezután kollégánk felkeresi önt a megadott elérhetőségeken és a díjmentes felmérés során amíg mi mérünk, addig ön kiválasztja a megfelelő háló típust mintáinkból és közösen megtaláljuk a legjobb önnek megfelelő megoldást.

Kérjen árajánlatot!

Kérjen ajánlatot még ma, vagy kérje díjmentes felmérésünket!

Hívjon minket: +36-1-781-1880

Szinte minden típusú nyílászáróra, akár tetőtéri ablakokra is készíthető, ismerkedjünk meg a típusokkal:

Fix szúnyogháló

Ahogy a nevében is benn van fix, nem mozgatható. Általában a nyílászáró külső keretére, csavarkötéssel kerül felszerelésre.

szúnyogháló 48

A fix szúnyogháló leírását itt találja.

 

 

 

Rolós és mobil szúnyogháló

Ennek a fajtának két típusát különböztetjük meg: fentről lefelé húzható és oldalirányban, vízszintesen mozgatható. A fentről lefelé mozgathatót elsősorban ablakokra, míg az oldalirányban mozgathatót ajtóra ajánljuk. Önállóan, vagy akár a már meglévő redőnyre is fel lehet szerelni.

szúnyogháló 18

A rolós és mobil szúnyoghálókról itt tájékozódhat.

 

 

 

Pliszés szúnyogháló

Hasonlóan a pliszéhez harmónika-szerűen működő szerkezet. Szerelését elsősorban nagyobb ajtó vagy ablakfelületekre ajánljuk.

szúnyogháló 40

A pliszés szúnyoghálóról részletesebb információkat itt talál.

 

 

 

Nyitható szúnyogháló

A nyitható szúnyoghálót ajtókra ajánljuk felszerelni, amely értelemszerűen kifelé nyílik. Terasz és erkélyajtók esetében ideális választás.

A nyitható szúnyoghálóról részletesebb információkat itt talál.