Go to Top

Redőny

Vesta Outdoor logo smallVállalatunk széles kültéri termékcsaládjának, a Vesta Outdoornak a részeként a redőny lehet a megfelelő választás.

A redőny a legtökéletesebb sötétítési megoldás.

A redőny elsődleges szerepe a sötétítés, de tökéletes megoldást kínál arra is, hogy nyáron hűvösebbé, télen pedig melegebbé tegye otthonát, valamint megszűri a külső zajokat is. A nyílászáróinkat megvédhetjük vele az időjárás viszontagságaitól is és betörés elleni védelemre is alkalmas. Akár szúnyoghálóval kombinálható verziót is kérhet.

Hogyan tudok rendelni?

Ha ön szereti kipróbálni, vagy a működését megnézni a redőnynek akkor látogasson el bemutatótermünkbe. Ha szereti inkább otthonában megnézni a mintáinkat akkor a díjmentes felmérés a megoldás. Kollégánk visz magával mintákat és segít a legjobb megoldás kiválasztásában. Nincs más teendője mint a Kérjen ajánlatot, írjon nekünk! gombra kattintani és pár szóban leírni az elképzelését. Majd kollégánk felkeresi önt.

Kérjen árajánlatot!

Kérjen ajánlatot még ma, vagy kérje díjmentes felmérésünket!

Hívjon minket: +36-1-781-1880

Több típusból is választhatunk igényeinknek és a lehetőségeknek megfelelően:

Külső tokos redőnyök

A külső tokos redőnyök pénztárca kímélő megoldásai a kültéri árnyékolásnak. A legkeresettebb és legnépszerűbb redőnytípus, mivel könnyen felszerelhető és könnyen működtethető. Tisztítása is egyszerűen megoldható, élettartama hosszú. A belső terek teljes sötétítése megoldható segítségével.

A külső tokos redőnyökről információkat itt talál.

Vakolható tokos redőnyök

A vakolható tokos redőnyöket olyan nyílászáróknál javasoljuk, ahol már az építkezés során kialakításra került a redőnytok helye. A szerelésre a nyílászárók beépítése után, de még a külső vakolat elkészítése előtt van lehetőség. Esztétikus megoldás, mivel a tok teljes egészében rejtve marad.

A vakolható tokos redőnyökről itt olvashat.

Ráépíthető tokos redőny

A külső tokos redőnnyel ellentétben ebben az esetben a redőnytok az épület belső felén helyezkedik el és nem a külső felén. A régi, rossz hang és hőszigeteléssel rendelkező faredőnyök utódjának tekinthető ez a redőnytípus, amely elődjével ellentétben már kiváló hang és hőszigetelő tulajdonságokkal bír.

A ráépíthető tokos redőnyökről bővebben itt olvashat.