Go to Top

Ollókaros napellenző

Mikor érdemes az ollókaros napellenzőt használni?

Az ollókaros napellenző elsősorban nagyobb méretű teraszok, kirakatok, szállodák, éttermek, vendéglők, kávézók kerthelyiségeinek árnyékolására alkalmas. Homlokzatra szerelve egyoldalas, míg acéloszlopokra szerelve kétoldalas kivitelben készül. Ha homlokzatra kerül felszerelésre, akkor védőtető is kérhető hozzá, amely megvédi a ponyvát. Klasszikus formai kialakításának köszönhetően olyan környezetben is megállja a helyét, ahol az építési stílus megkívánja a klasszikus formát. Ennek megfelelően műemlék épületek esetében is alkalmazhatjuk. Az ollókaroknak köszönhetően a teherbírása jóval nagyobb, mint a hagyományos napellenzőnek, így nagyobb területek lefedésére is kiválóan alkalmazható.

Hogy tudok napellenzőt rendelni?

A legegyszerűbb módja a díjmentes helyszíni felmérés. Ha megvan az elképzelés akkor az Árajánlat kérése ikonra kattintva röviden írja le, a hozzávetőleges méreteket és elképzelést (szín, minta, kézi, vagy motoros vezérlésű, stb.) így kollégánk küld önnek egy előzetes kalkulációt. Ha megfelelő az ár önnek, akkor egyeztetünk egy időpontot díjmentes helyszíni felmérésre, ahova magunkkal visszük a szín és anyagmintákat. De ha ön szívesebben jönne be bemutatótermünkbe kiválasztani a megfelelő napellenzőt akkor szeretettel várjuk.

A napellenző ponyva jellemzői

  • vízlepergető
  • szennytaszító tulajdonsággal bír
  • ellenáll az UV sugárzásnak
  • számos színben és mintában elérhető
  • digitálisan nyomtatható ponyva is rendelhető

„Már sok rossz minőségű napernyőt elfogyasztottunk mire rátaláltunk a Vesta által kínált napellenzőre! Mivel a kert végében van a szabadidő rész , csakis álló napernyő jöhetett szóba. Felmérték és egy teljesen egyedi, nagyon masszív napernyőt kaptunk. Minden viharnak eddig ellenállt! Ami nálunk nagy szó! :)”

Márkus Attila, Szentendre

 
Az ollókaros napellenző működtetése

A többi napellenzővel ellentétben nem csuklókarokkal, hanem nagyobb teherbírású ollós karokkal történik a mozgatás. Maximális szélessége és kinyúlása attól függően változik, hogy egy vagy kétoldalas kivitelben készül. A szerkezet az Ön által kiválasztott RAL színben rendelhető.

Kérjen árajánlatot!


Kérjen ajánlatot még ma, vagy kérje díjmentes felmérésünket!

A napellenző működtethető kézzel, hajtókarral, vagy pedig motoros mozgatással. Motoros kivitel esetén kapcsolóval, vagy távirányítóval működtethetjük és akár időjárásfüggő vezérléssel is kérhető, amely még kényelmesebbé teszi a használatot.

Hívjon minket és mi segítünk a megfelelő árnyékolási megoldás kivitelezésében.