Go to Top

Napellenző

Vesta Outdoor logo smallVállalatunk széles kültéri termékcsaládjának, a Vesta Outdoornak a részeként a napellenző lehet a megfelelő választás.

Hogy tudok napellenzőt rendelni?

A legegyszerűbb módja a díjmentes helyszíni felmérés. Ha megvan az elképzelés akkor az Árajánlat kérése ikonra kattintva röviden írja le, a hozzávetőleges méreteket és elképzelést (szín, minta, kézi, vagy motoros vezérlésű, stb.) így kollégánk küld önnek egy előzetes kalkulációt. Ha megfelelő az ár önnek, akkor egyeztetünk egy időpontot díjmentes helyszíni felmérésre, ahova magunkkal visszük a szín és anyagmintákat. De ha ön szívesebben jönne be bemutatótermünkbe kiválasztani a megfelelő napellenzőt akkor szeretettel várjuk.

Kérjen árajánlatot!

Kérjen ajánlatot még ma, vagy kérje díjmentes felmérésünket!

Hívjon minket: +36-1-781-1880

Könyökkaros napellenző

napellenző 4.

A könyökkaros napellenző a legkedveltebb és legnépszerűbb kültéri árnyékolási megoldás. Felszerelhető mennyezetre, oldalfalra, vagy akár szarufára is. Tökéletes megoldást jelent családi házak, teraszok, erkélyek, üzletek, vendéglátó helyek árnyékolására.

 

 

A könyökkaros napellenzőkről bővebben itt olvashat.

 

Ollókaros napellenző

napellenző 3.

Az ollókaros napellenzőt elsősorban nagyobb méretű teraszok, éttermek, vendéglők, kávézók kerthelyiségeinek árnyékolására ajánljuk. Homlokzatra szerelve egyoldalas, míg acéloszlopokra szerelve kétoldalas kivitelben készül. Klasszikus formai kialakításának köszönhetően olyan környezetben is megállja a helyét, ahol az építési stílus megkívánja a klasszikus formát. Ennek megfelelően műemlék épületek esetében is alkalmazhatjuk.

 

Az ollókaros napellenzőkről itt tájékozódhat.

 

Napháló

napháló 14

A napháló sűrű szövésű fényvisszaverő anyag. Fő jellegzetessége, hogy kintről nem lehet belátni, viszont bentről teljesen áttetsző, természetes fényt enged a helyiségbe.

 

 

A naphálókról itt tájékozódhat.