Go to Top

Lapfüggöny

Lapfüggöny – a letisztult megoldás

A napjainkban oly népszerű modern, illetve minimál stílus egyik kedvelt függönyfazonja a lapfüggöny. Akár fényáteresztő függönyre, akár sötétítőre van szükségünk, mindkettőből elkészíthető, de akár a bambusz, vagy a rolettavászon is alkalmas lapfüggönynek. A panelek kifeszítve helyezkednek el a nyílászáró előtt és annak méreteihez igazodva határozhatjuk meg azok szélességét. A  paneleket tépőzárral rögzítjük a speciális lapfüggöny sínre, így a le- és felhelyezése nagyon egyszerű. Akár térelválasztóként is alkalmazhatjuk otthonunkban.

A lapfüggöny anyaga

A lapfüggöny vagy panelfüggöny szinte bármilyen textíliából elkészíthető, legyen az akár fényáteresztő, akár sötétítő, vagy black out anyag. De ezeken felül választhatunk bambuszt, vagy úgynevezett rolettavászon anyagot is a panelekhez. A ráncolt függönnyel ellentétben itt akár többféle színt, anyagot vagy mintát is kombinálhatunk egy ablakon belül.

„Sokat gondolkodtunk a férjemmel milyen megoldást válasszunk a nagyobb ablakainkra. A keresgélés során megtaláltuk a Vesta Home csapatát. Iszonyú aranyosak voltak, azonnal kijöttek felmérni és 3 hét múlva felszerelték! Nagyon jó csapat!”

Kovács Magdi, Maglód

 
Méret és mozgatás

A lapok szélessége nem fix, mindig a nyílászáró méretétől függ és ahhoz igazodva egyedi méretben készül. Tépőzárral rögzítjük a sínre, a lapok egymás mögött helyezkednek el és oldalirányba lehet őket mozgatni, szükség esetén egymás mögé tolni, ha szabaddá akarjuk tenni az ablakot. A feszességről a lap aljában elhelyezett súlylap gondoskodik. A  paneleket jobbra, balra, vagy kétfelé tudjuk mozgatni attól függően, hogy milyen megoldás praktikus és hol áll rendelkezésre hely a gyűjtésre.

Kérjen árajánlatot!


Kérjen ajánlatot még ma, vagy kérje díjmentes felmérésünket!

Mikor ajánljuk?

Aki modern és letisztult megoldást keres, annak bátran ajánljuk ezt a függönyözési módot, szépen kombinálható a római rolóval is. Mivel tépőzárral és nem kampóval, vagy csipesszel rögzítjük a sínre, így kezelése is roppant egyszerű, mosásánál gyorsan levehető és visszarakható. Akár térelválasztóként is alkalmazhatjuk. Tervezésnél mindenképpen figyelembe kell venni, hogy mennyi hely áll rendelkezésre a lapok gyűjtésére, érdemes élni a díjmentes helyszíni felmérés lehetőségével, ahol segítséget adunk a megfelelő kivitelezéshez.

A lapfüggöny szerkezetről további információkat itt talál.

A lapfüggöny szerkezeteket és anyagokat tekintse meg bemutatótermünkben!