Go to Top

Blog

 

Függöny varrás

Az üzletekben legtöbbször már kész, standard méretre gyártott függönyöket lehet kapni, amelyek rengetek ablakhoz és szobához nem kompatibilisek.

 

Tovább olvasom…


térelválasztó függöny
Függöny ötletek

A megfelelő függöny kiválasztása nem egyszerű feladat, hiszen mindegyik megoldással teljesen más hatás érhető el az enteriőrben

 

Tovább olvasom…

 

konyhai zebrarolóZebra roló: a modern árnyékolástechnika

A zebra roló napjaink igen kedvelt, modern árnyékolástechnikai megoldása. Segítségével tökéletesen szabályozható, hogy mennyi fény jusson be az otthonunkba.

 

Tovább olvasom…

 

spagetti függöny, zsinórfüggönyZsinórfüggöny trend

Napjainkban egyre népszerűbbek a zsinórfüggönyök. Modern otthonokban elegáns megoldás a hagyományos fényáteresztő függönyök helyett, vagy akár térelválasztóként is mutatós.

 

Tovább olvasom…

 

Ha a függönyök már megvannak… jöhetnek a bútorok

Egy tökéletes harmóniájú helyiség berendezése komoly tervezést igényel. A gyönyörű függönyök mellett a bútorok is nagyon nagy szerepet játszanak az összkép alakításában. 

Tovább olvasom…

 

Újfajta design elemek a szobákban

A függönyök, árnyékolók nagymértékben hozzájárulnak egy helyiség hangulatának meghatározásához. Évtizedek óta fontos szerepük van a belső terek atmoszférájának alakításában, és ahogy a választási lehetőségek tárháza egyre nő, egyre fontosabb design elemnek számítanak.

 Tovább olvasom…

 

fehér gyerekszoba függönyGyerekszoba függöny

Ha gyerekünk van, mindenből a lehető legjobbat akarjuk nyújtani számára. Legyen szó akár csak a szobájáról. A falak színe és a bútorok mellett különös figyelmet érdemel a gyerekszoba függöny is.       

 

  Tovább olvasom…