Go to Top

Blog

Bozont_függönyJátékos bozont függönyt minden lakásba!

Egy otthon se lehet igazán egyedi szuper függönyök nélkül. Elmondható, hogy bármilyen függönyt is válasszunk, bozont függönyt, vagy minimált követőt, azonnal feldobja lakásunkat.

 

Tovább olvasom…

 

Tökéletes árnyékoló teraszraKönyökkaros napellenző szerkezete

A beltéri árnyékolás elkészültével, gyakran elhanyagoljuk a kültéri árnyékolás technika megtervezését és kivitelezését. Pedig ez is legalább olyan fontos, mint a belső terekre készített megoldások. Nyáron otthonunk leginkább frekventált része a teraszunk.

 

Tovább olvasom…

 

 A raffroló sokszínűsége

 Igazán fontos döntés kiválasztani, hogy milyen árnyékolástechnikával szereljük fel lakásunkat. Lényeges, hogy       átgondoljuk, milyen jellegű megoldást alkalmazzunk, és az illik-e az otthonunkban kialakított stílushoz.   

 

Tovább olvasom…

 

Szúnyogháló praktikusan

A nyár beköszöntével hirtelen fontossá válik egy esztétikus, jól használható szúnyogháló beszerelése, hogy megakadályozzuk a konyhában kéretlenül repkedő legyek vagy az éjszaka fülünkbe zümmögő szúnyogok ostromát.

 

Tovább olvasom…

 

Könyökkaros napellenző teraszon

Könyökkaros napellenző

A napos idő közeledtével újra előtérbe kerülnek a kültéri árnyékolók, amelyek nem csak a vakító fénytől, a nap káros sugaraitól is védenek.

 

Tovább olvasom…

 

Függöny varrás

Az üzletekben legtöbbször már kész, standard méretre gyártott függönyöket lehet kapni, amelyek rengetek ablakhoz és szobához nem kompatibilisek.

 

Tovább olvasom…


térelválasztó függöny
Függöny ötletek

A megfelelő függöny kiválasztása nem egyszerű feladat, hiszen mindegyik megoldással teljesen más hatás érhető el az enteriőrben

 

Tovább olvasom…

 

konyhai zebrarolóZebra roló: a modern árnyékolástechnika

A zebra roló napjaink igen kedvelt, modern árnyékolástechnikai megoldása. Segítségével tökéletesen szabályozható, hogy mennyi fény jusson be az otthonunkba.

 

Tovább olvasom…

 

spagetti függöny, zsinórfüggönyZsinórfüggöny trend

Napjainkban egyre népszerűbbek a zsinórfüggönyök. Modern otthonokban elegáns megoldás a hagyományos fényáteresztő függönyök helyett, vagy akár térelválasztóként is mutatós.

 

Tovább olvasom…

 

Ha a függönyök már megvannak… jöhetnek a bútorok

Egy tökéletes harmóniájú helyiség berendezése komoly tervezést igényel. A gyönyörű függönyök mellett a bútorok is nagyon nagy szerepet játszanak az összkép alakításában. 

Tovább olvasom…

 

Újfajta design elemek a szobákban

A függönyök, árnyékolók nagymértékben hozzájárulnak egy helyiség hangulatának meghatározásához. Évtizedek óta fontos szerepük van a belső terek atmoszférájának alakításában, és ahogy a választási lehetőségek tárháza egyre nő, egyre fontosabb design elemnek számítanak.

 Tovább olvasom…

 

fehér gyerekszoba függönyGyerekszoba függöny

Ha gyerekünk van, mindenből a lehető legjobbat akarjuk nyújtani számára. Legyen szó akár csak a szobájáról. A falak színe és a bútorok mellett különös figyelmet érdemel a gyerekszoba függöny is.       

 

  Tovább olvasom…