Go to Top

Szalagfüggöny

Szalagfüggöny – a régóta nagy népszerűségnek örvendő árnyékoló.

A szalagfüggönyről mindenkinek az irodai árnyékolás jut elsőként eszébe. Igaz, hogy legtöbb esetben ebben a környezetben használjuk, de hála az egyre bővülő választéknak akár lakásunkban is alkalmazhatjuk egy-egy helyiség sötétítésére. A bambusz lamellák pedig kifejezetten otthonos hatást keltenek. Térelválasztónak is remek megoldás, elhúzva kicsi helyre összegyűjthető.

Hogyan tudom az árnyékolást kiválasztani, megrendelni?

Több lehetőség közül választhatunk. Természetesen mindenki szereti megtapintani és élőben megnézni a kiválasztott anyagot, hiszen ezeket az árnyékolókat akár az otthonunkról van szó, akár munkahelyünkről hosszú ideig nézegetjük. Bemutatótermünkben több száz anyagból lehet választani, nézegetni, megfogni, barátkozni a legjobban tetsző árnyékolókkal. Ha a kényelmesebb megoldást választja, akkor a kapcsolat oldalunkon lévő e-mailre, vagy az automatikus ajánlatkérő fülre kattintva le kell írni pár szóban, hogy mi az elképzelés. Ezután kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot így teljesen díjmentesen, célzottan az ön otthonába viszünk akár több tucat mintát, így az otthoni enteriőrhöz tudjuk kiválasztani a megfelelő anyagot és formát. Kockázat és költségmentesen tudja kiválasztani álmai árnyékolóját!

A szalagfüggöny lamellái kétféle szélességben elérhetőek. Az általános méret a 127 mm-es lamella, de egyes anyagokból elérhető a 89 mm-es változat is. A lamellák forgatásával tudjuk szabályozni a bejövő fény mennyiségét. A lamellákat elhúzhatjuk 1 vagy 2 oldalra, de szükség esetén akár középre is tud gyűjteni. A szalagfüggöny sín ugyanúgy, mint a többi karnistípust felszerelhetjük oldalfara, mennyezetre is. Az sem jelent problémát, ha ferde vagy íves ablakra szeretnénk rakni, mert kivitelezhető az ilyen nyílászárók esetében is.

„Mivel nem a felső tízezerhez tartozom kerestem egy költséghatékony térelválasztó megoldást a konya és nappali közt, amit ha vendégek vannak nálam el tudok tűntetni. Így találtam rá az interneten a Vesta Home-ra! Nagyon tetszett, hogy ki sem kellett mozdulnom sehova, kijöttek lemérték, átbeszéltük, melyik anyag legyen,megjegyzem nagyon felkészült volt a hölgy aki kijött és látszott nem először lát ilyet! 3 hét múlva kijött a szerelő, 20 perc alatt felszerelte, rendet hagyva maga után és azóta is élvezem!”

Tóth Marci, Budapest

 
Sokszor felmerül a kérdés, hogy mennyi helyre van szükség a lamellák gyűjtéséhez? Általánosságban elmondható, hogy 10 cm-ként 1 cm szükséges a lamellák összegyűjtéséhez, valamint kb. 4 cm-t kell még számolnunk pluszban a szerkezet miatt. Pl. 100 cm-es sín esetében 10 cm+4 cm= 14 cm hely szükséges ahhoz, hogy a lamellákat ki tudjuk húzni az ablakból.

Kérjen árajánlatot!


Kérjen ajánlatot még ma, vagy kérje díjmentes felmérésünket!

Anyaga

Mint a legtöbb árnyékolónak, a szalagfüggönynek is többféle funkciója lehet. A lamellák anyaga lehet: fényáteresztő, black out, napháló, bambusz.

Mozgatása

Alap esetben zsinórral mozgatjuk, de igény szerint motoros mozgatással is kérhető. Ez főként akkor praktikus, ha széles, vagy nehezen elérhető nyílászáróról van szó.