Go to Top

Sávroló

Sávroló – modern megoldás bármilyen nyílászáróra

A sávroló több funkciót egyszerre betöltő árnyékolási megoldás. A sávok váltakozásának köszönhetően állíthatjuk fényáteresztő vagy árnyékoló/sötétítő pozícióba is, így egy szerkezettel kiválthatjuk a fényáteresztő és a sötétítő függönyt is. Alkalmazhatjuk lakásba, üzletbe, irodába egyaránt. Kiváló olyan helyiségben, ahol nincs sok hely a nyílászárók mellett vagy fölött.

Hogyan tudom az árnyékolást kiválasztani, megrendelni?

Több lehetőség közül választhatunk. Természetesen mindenki szereti megtapintani és élőben megnézni a kiválasztott anyagot, hiszen ezeket az árnyékolókat akár az otthonunkról van szó, akár munkahelyünkről hosszú ideig nézegetjük. Bemutatótermünkben több száz anyagból lehet választani, nézegetni, megfogni, barátkozni a legjobban tetsző árnyékolókkal. Ha a kényelmesebb megoldást választja, akkor a kapcsolat oldalunkon lévő e-mailre, vagy az automatikus ajánlatkérő fülre kattintva le kell írni pár szóban, hogy mi az elképzelés. Ezután kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot így teljesen díjmentesen, célzottan az ön otthonába viszünk akár több tucat mintát, így az otthoni enteriőrhöz tudjuk kiválasztani a megfelelő anyagot és formát. Kockázat és költségmentesen tudja kiválasztani álmai árnyékolóját!

„Egy filmben láttam ezt a fajta megoldást anno! Akkor elterveztem ilyenem lesz egyszer. Most megvalósult! Talán a weboldal vissza sem adja de annyi féle minta közül választhattam a Vesta Home bemutató termében, hogy azt hittem nem is tudom majd kiválasztani. De nagyon türelmesek és segítőkészek voltak az egész folyamat során! Köszönöm!”

Kiss Éva, Budapest

 

Anyaga, szerkezete, mozgatása

A sávroló két anyaga egymás mögött helyezkedik el, anyagát tekintve lehet árnyékoló vagy fényzáró. Amikor mozgatjuk, akkor a két anyag elcsúszik egymáshoz képest, így az egyik pozícióban fényáteresztő funkciót tölt be, míg a másikban sötétítőt. Szükség esetén teljesen felhúzható. Mozgatása történhet gyöngylánccal, vagy pedig motorral. Motoros mozgatás esetén választhatunk fali kapcsolót illetve távirányítós megoldást is, amikor is egy távirányítóval egyszerre több szerkezetet is tudunk működtetni. A sávroló szerkezete lehet tokozott, vagy tok nélküli. Tokozott kivitel esetén a tokszerkezet alumíniumból készül, amely felhúzott állapotban védi a textilt a szennyeződéstől és esztétikus megjelenést biztosít. A tok alapesetben fehér színű, de igény szerint szinte bármilyen RAL színre színtereztethető. Színterezés esetén viszont azt figyelembe kell venni, hogy a műanyag alkatrészek nem festhetők, tehát ezek vagy fehérek, vagy barnák maradnak.

Kérjen árajánlatot!


Kérjen ajánlatot még ma, vagy kérje díjmentes felmérésünket!

Felszerelése

A sávroló felszerelhető oldalfalra, mennyezetre vagy akár magára a nyílászáróra is attól függően, hogy mennyi hely áll rendelkezésre. A textil szélessége kb. 4-5 cm-el keskenyebb, mint a szerkezet teljes szélessége.