Go to Top

Roletta

Roletta – régi árnyékoló, amely ma is töretlen népszerűségnek örvend.

A roletta egy praktikus, funkcionális árnyékolási megoldás. Kicsi a helyigénye és könnyen, egyszerűen mozgatható a szerkezet. Beilleszthető minden stílusú lakásba, legyen az akár minimál, modern vagy klasszikus.

A roletta anyaga, felszerelése

A rolettavászon anyaga többféle lehet: fényáteresztő, árnyékoló, teljes fényzáró vagy fényvisszaverő. Kis helyigénye van, így tökéletes megoldást jelenthet olyan esetben, ahol kevés hely áll rendelkezésre és a hagyományos függönyözési megoldások nem jöhetnek szóba. Felszerelhető oldalfalra, mennyezetre, ablakra, ajtóra. Ha magára a nyílászáróra szereljük, akkor akár fúrásmentes konzollal is kivitelezhető, aminek köszönhetően nem kell az ablakot megfúrni. Valamint ebben az esetben kérhetünk oldalmegvezetést is, ami megakadályozza, hogy a roletta elmozduljon az ablaktól, ha azt bukó pozícióba állítjuk. Mozgatása történhet gyöngylánccal vagy választható rugós kivitel is, illetve motoros verzióban is elérhető. Tokozott változatban is elkészíthető, ebben az esetben a rolettahengert egy alumínium tok védi. Tökéletes megoldást kínál tetőtéri, ferde síkú ablakok árnyékolására, sötétítésére is.

„A konyhában a bútor miatt nem tudtam milyen megoldást válasszak, mert szinte semmi hely nem volt függönynek!Neten találtam a Vesta home-ot akik ingyen kijöttek,megnézték és javasolták a rolót mert kis helyigényű de mutatós! Nem mellesleg költség hatékony megoldás is! Nagyon köszönöm!Amit ígértek azt mindent be is tartottak!Én biztos őket választom, ha árnyékolásról van szó!”

Harmat Istvánné, Pilisvörösvár

 
Szerkezete

A szerkezetét tekintve választható műanyag konzolos és gyöngyláncos, vagy pedig fém konzolos és láncos kivitel is. Megszabható az is, hogy a mozgatást végző gyöngylánc melyik oldalra kerüljön és milyen hosszú legyen. A rolettavászon szélessége minden esetben 4-5 cm-el keskenyebb (oldalanként 2-2,5 cm), mint maga a szerkezet, ezért ha közvetlenül egymás mellé szeretnénk szerelni őket, akkor a 2 vászon között kb. 4-5 cm rés lesz.

Kérjen árajánlatot!


Kérjen ajánlatot még ma, vagy kérje díjmentes felmérésünket!

Színválaszték

Túlnyomó részt egyszínű textilek közül tudunk választani, de mintás is megtalálható a kínálatban. Szállodák esetében, vagy ahol ez előírás lángálló vászon is rendelkezésre áll.